Video

Sam Worthington twijfelt aan zijn geloof in nieuwe trailer 'The Shack'

Ook Octavia Spencer en Radha Mitchell spelen rollen in de film.

door Zilko Tarici om 08:55 in Video
Summit Entertainment heeft de eerste trailer van dramafilm The Shack vrijgegeven, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Sam Worthington (Avatar), Octavia Spencer (Hidden Figures), Radha Mitchell (Olympus Has Fallen) en Tim McGraw (The Blind Side). Je kunt de trailer hieronder bekijken.

The Shack is gebaseerd op de gelijknamige bestseller en gaat over de spirituele reis van een vader na een familietragedie. Mack Phillips (Worthington) raakt na deze gebeurtenis in een diepe depressie, die hem laat twijfelen aan zijn eigen geloof. Tijdens deze persoonlijke crisis ontvangt hij een mysterieuze brief die hem ertoe dwingt om in te trekken in een verlaten hutje in de wildernis van Oregon. Ondanks al zijn problemen, reist Mack ad naar de hut en komt hij in aanraking met een enigmatisch trio, dat geleid wordt door een vrouw genaamd Papa (Spencer).

The Shack draait vanaf 3 maart 2017 in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse releasedatum is nog niks bekend.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LoneRanger

Avatar

Ik heb de trailer gezien en lijkt me een super film met een goed verhaal. En countryzanger Tim McGraw speelt hier ook een rol in.. een topgast!!

NieuwsFilm

meest populair