Eerste reacties 'Star Wars: Rogue One' + Clip met K-2SO

Eerste reacties 'Star Wars: Rogue One' + Clip met K-2SO

En een affiche voor Galen Erso.

De promotiecampagne rond de eerste Star Wars Anthology Series-film Rogue One: A Star Wars Story van Godzilla-regisseur Gareth Edwards blijft lekker doorgaan. Hieronder twee clips, de eerste reacties naar aanleiding van een preview van 28 minuten uit de film en een nieuw affiche.

Clip K-2SO


In de onderstaande clip 'Jyn's Blaster' zien we de personages Jyn Erso (Felicity Jones) en Captain Cassian Andor (Diego Luna) en de nieuwe droid K-2SO.

K-2SO volgt op een hele reeks Star Wars-droids. De meest bekende droids zijn uiteraard C-3PO, R2-D2 en BB-8, maar ook R5-D4, de Probe Droid, de B1 Battle Droids en de Droideka's komen je ongetwijfeld bekend voor. In Rogue One is het dus tijd voor K-2SO, met de stem van Alan Tudyk (Frozen). Het is een Imperial enforcer droid welke in handen is gevallen van de rebbelen. Het geheugen van K-2SO is gewist door Andor.


Bail Organa

En hieronder ook nog een tweede clip, met onder meer Bail Organa, de rol van Jimmy Smits. Organa was als een senator van de Republiek te zien in de prequelfilms Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) en Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) en is de adoptievader van Princess Leia. Waarschijnlijk blijft zijn rol beperkt tot een cameo.


Eerste reacties

Overigens werd 28 minuten van de film vertoond aan een "exclusief publiek" en over het kleine half uur zijn wat reacties online verschijnen, uiteraard positief. Een greep uit de reacties uit Twitter:







Poster Galen Erso

Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf 14 december in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook nog een affiche voor het personage Galen Erso, gespeeld door Mads Mikkelsen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair