Mark Wahlberg haalt uit naar Hollywood-bekendheden

Mark Wahlberg haalt uit naar Hollywood-bekendheden

'Ze zouden zich niet moeten uitlaten over iets wat ze toch niet kunnen beïnvloeden... '

Gedurende de verkiezingen lieten vele bekendheden weten achter Hilary Clinton te staan: Miley Cyrus, Beyonce, Samuel L. Jackson en zo gaat het lijstje nog wel even door. Iemand die zich er echter helemaal niet over uitliet, was Mark Wahlberg, o.a. bekend van The Departed. Nu heeft de acteur ook laten weten waarom niet.

In een recent interview met het Task & Purpose Magazine haalde Wahlberg uit naar alle bekendheden die van zich hadden laten horen en op die manier geprobeerd hadden het Amerikaanse volk te beïnvloeden: ''Heel veel bekendheden hadden, en hebben het nog steeds, over de politiek, maar dat zouden ze niet moeten doen''. Zo had Clinton bijvoorbeeld een heel 'leger' bekendheden achter zich staan, maar dit mocht niet baten aangezien Trump verkozen werd. ''Dit laat al zien dat de mensen daar niet naar luisteren. Ze kopen misschien je CD of kijken je film, maar jij bent niet degene die het brood op de plank brengt. Een groot gedeelte van Hollywood leeft in een bubbel. Ze weten bijna niks af van hun medemens, de alledaagse persoon die hard moet werken en zorgen voor zijn familie''.

Volgens de voor een Oscar genomineerde acteur is hij wel anders dan de rest: ''Ik weet heel wat af van de echte wereld. Ik ben afkomstig uit de echte wereld en ik leef in de echte wereld. Ik heb mijn weg gevonden in Hollywood en ook al hou ik gigantisch van mijn werk en ben ik dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen, ik weet ook hoe het is om zonder dat allemaal te leven''.

De 45-jarige acteur zal binnenkort te zien zijn in de film Patriots Day, die gaat over de aanslag tijdens de marathon van Boston in 2013. Hier liet de acteur zich wel heel even van zijn politieke kant horen, aangezien de film enigszins een link legt naar Trump's immigratie-regels: ''Ik denk dat veel goede mensen verkeerd behandeld zijn, en nog steeds verkeerd behandeld worden. Het wordt tijd dat dat verandert. Er is een groot verschil tussen een moslim en een terrorist, een heel erg groot verschil''.



NieuwsFilm

meest populair