Seth MacFarlane legt uit waarom zowat heel Hollywood tegen Trump is

Seth MacFarlane legt uit waarom zowat heel Hollywood tegen Trump is

Volgens de acteur hebben de bekendheden er een hele goede reden voor.

Donald Trump krijgt al maandenlang de volle laag over zich heen van allerlei bekendheden; van Robert De Niro tot Amy Schumer en van Katy Perry tot Mark Ruffalo. Iemand die in dit verband al vaker van zich heeft laten horen, is Seth MacFarlane, o.a. bekend van Ted. Nu bekritiseert de acteur opnieuw Trump en legt hij uit waarom zo veel bekende mensen eigenlijk tegen Trump zijn.

''Willen jullie weten waarom Hollywood Trump zo vreselijk haat? Omdat wij iedere keer weer opnieuw, dag in dag uit, met soortgelijke types in contact komen''. Zo legde hij uit dat ''de tactiek die Trump gebruikt eveneens gebruikt wordt door sluwe en onbetrouwbare advocaten, journalisten en agenten. Wij hebben in onze carrières al lang geleerd dit soort praatjes van liegende en neppe mensen te leren doorzien''.

''We hebben meteen in de gaten wanneer we te maken hebben met dit soort mensen; door schade en schande wijs geworden, zeg maar, want de nodigen onder ons zijn al voor de gek gehouden door types als Trump. Bijna iedereen [die zich weinig positief over Trump heeft uitgelaten] houdt gigantisch veel van Amerika en wil gewoon niet dat de mensen in Amerika voor het lapje worden gehouden zoals dat al het geval was voor zovelen van ons''.

Hij eindigde met: ''Trump is niet van de Mensen. Hij is van Hollywood en dat is nu juist het hele probleem''.



NieuwsFilm

meest populair