Onthullende setfoto's 'Transformers: The Last Knight'

Straks de trailer!

De eerste trailer voor Transformers: The Last Knight verschijnt over een paar uurtjes online en ter aankondiging werd een video verspreid met onder meer een opsomming van de vele beelden die afgelopen maanden vanaf de set werden verspreid, vaak door regisseur Michael Bay.

Een aantal van de beelden geven alvast wat meer richting aan het verhaal. Zo is Mark Wahlbergs Cade Yeager te zien met een zwaard welke veel wegheeft van het zwaard in het filmlogo.

Ook was er een setfoto te zien van een beeld van een robot, vermoedelijk een voorouder die eeuwen geleden al op de aarde was. Dit zou ook de oorsprong van de Dinobots verklaren.

En hieronder de bewuste video. Vanavond volgt de eerste trailer voor The Last Knight, waarin we ook de acteurs als Josh Duhamel (Lt. William lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps) en Stanley Tucci (Joshua Joyce), John Turturro (Seymour Simmons), Isabela Moner (Izabella), Laura Haddock en Anthony Hopkins zien. Vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse bioscoopzalen. Zie jij verdere opvallende setfoto's voorkomen?



NieuwsFilm

meest populair