Nog meer bekende Star Wars-personages terug in 'Rogue One?'

Nog meer bekende Star Wars-personages terug in 'Rogue One?'

Let op mogelijke spoilers.

Star Wars News heeft op Reddit een berichtje onderschept waarin de cameo's in Rogue One: A Star Wars Story mogelijk worden onthuld. De plaatser van het bericht zegt de credits onder ogen te hebben gekregen. Hieronder de mogelijke - opvallende - cameo's. Ondanks dat het onzin kan zijn: let op voor SPOILERS!

Volgens het bericht krijgen we een paar gezichten uit de originele trilogie te zien. Avengers: Age of Ultron-actrice Ingvild Deila zou de jonge Princess Leia spelen. Deze rol wordt in de sagafilms gespeeld door - uiteraard - Carrie Fisher.

Spencer Wilding en Daniel Naprous zijn genoteerd als de acteurs die in het kostuum zitten van Darth Vader. En dit is dus niet Hayden Christensen, wiens naam in het geruchtencircuit rondzwierf. De Britse acteur Guy Henry (Harry Potter) zou Governor Tarkin spelen en Game of Thrones-acteur Ian McElhinney vult mogelijk de rol in van Rebel General Dodonna.

Van Mon Mothma (Genevieve O'Reilly), Bail Organa (Jimmy Smits) en Darth Vader (stem James Earl Jones) is al bekend dat ze te zien/horen zijn in de film van regisseur Gareth Edwards. Vanaf volgende week woensdag daart Rogue One in de Nederlandse bioscoopzalen.

Hieronder trouwens een door Edwards bekladde poster, gericht aan de visual effects leverancier ILM.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair