Video

Eerste beelden 'Baywatch' met The Rock en Alexandra Daddario

'Kijk je nou naar mijn borsten?'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Video
Over enkele uren verschijnt de eerste trailer online voor de R-rated komedie Baywatch, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie die te zien was van 1989 tot en met 2001. Hieronder zie je alvast twee teasers voor de trailer.

Als eerste de video die gedeeld werd door Dwayne Johnson, in de film te zien als Mitch Buchannon. Er is overigens nog weinig te zien, anders dan de heldhaftige blik van The Rock himself.


Meer is er te zien in de teaser die gedeeld werd door de andere belangrijke mannelijke hoofdrolspeler Zac Efron. In de beelden zien we de eveneens heldhaftige Efron (Matt Brody), ook samen met - de boobs van - Alexandra Daddario. De actrice speelt de rol van Summer Quinn.


In de film van That's My Boy-regisseur Sean Anders zijn er ook rollen voor onder meer Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Hannibal Buress, Jon Bass, David Hasselhoff en Pamela Anderson. Baywatch staat gepland om op 11 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te debuteren.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

ik vind die Daddario eerder Bahbario, vies wijf eigenlijk...

Decepticon

Avatar

Smaken verschillen gelukkig, ik vind Daddario een ontzettend lekker wijf.
Misschien moet je aflevering 2 van het eerste seizoen van True Detective nog eens kijken, om je smaak te verbreden. :D

ridjieddo

Avatar

Zac Efron +1
Daddario is zo hawt, maar wel een beetje sletterig wijfie

nieuwslaatste nieuws

meest populair