Lol in 'Kung-Fu Yoga' making of-featurette

Lol in 'Kung-Fu Yoga' making of-featurette

Zie hoe Jackie Chan de lachers op zijn hand heeft.

Bekijk hieronder de making of-featurette van Kung-Fu Yoga, de nieuwste samenwerking tussen Oscarwinnaar Jackie Chan en regisseur Stanley Yong.

Het duo maakte al vele films samen, waaronder een paar van Jackie Chans succesvolste films van de jaren negentig. Inclusief Police Story 3: Supercop, Police Story 4: First Strike en Chans definitieve doorbraak in het westen, Rumble in the Bronx

Kung-fu Yoga gaat niet zozeer over spandexbroeken, yogamatjes en spiritualiteit, maar moet meer lijken op Chans klassieker Armour of God, oftewel zijn versie van Indiana Jones. Chan speelt een erkend archeologieprofessor die samen met een mooie Indiase professor op zoek gaat naar een verloren gewaande schat in Tibet.

In de blik achter de schermen zien we Jackie Chan op de set van Kung-Fu Yoga in India. Chan heeft vooral lol met zijn Chinese en Indiase co-sterren, die allemaal erg onder de indruk zijn. Hij heeft ook plezier met fans, maar doet weinig aan yoga. Op echte beelden van actie moeten we nog even wachten.



NieuwsFilm

meest populair