Pegg en Jung beginnen werk aan 'Star Trek 4'?

Pegg en Jung beginnen werk aan 'Star Trek 4'?

Gaan schrijvers 'beyond''Star Trek Beyond'?

Hoewel de film niet het geld opbracht dat studio Paramount hoopte na het financiële succes van Star Trek en diens eerste vervolg Star Trek Into Darkness, deed het eerder dit jaar uitgebrachte Star Trek Beyond het goed genoeg bij pers, publiek en fans om een vierde deel in de reboot-reeks te bewerkstelligen. Schrijvers Doug Jung en Simon Pegg lieten vandaag weten gestart te zijn met een scenario voor productiebedrijf Bad Robot via onderstaande foto, die zij deelden op Twitter. Met uitsluitend het onderschrift 'Today...'. Of het werkelijk om het script voor Star Trek 4 gaat of om een heel andere klus werd niet gezegd.

Over wat dit script inhoudelijk zal gaan bevatten als het inderdaad voor Star Trek 4 is bedoeld, is eveneens nog niets losgelaten buiten wat we al wisten. De schamele details over het plot betreffen hoofdzakelijk de terugkeer van George Kirk (vader van...), die kwam te overlijden in de openingsscène van het eerste deel in deze reeks van regisseur/producent J.J. Abrams. Kirk zal op de één of andere manier terugkeren in het verhaal en wederom vertolkt worden door Chris Hemsworth, die met deze rol zijn doorbraak maakte in Hollywood.

Verder wordt verwacht dat de voltallige main cast terug zal keren voor het vervolg. Co-scenaristen J.D. Payne en Patrick McKay zullen eveneens hun steentje bijdragen aan het scenario, in samenwerking met Jung en Pegg. Of Justin Lin opnieuw zal regisseren, is ook nog niet bekend.

Star Trek 4 moet het daarnaast voorlopig ook zonder releasedatum stellen.




NieuwsFilm

meest populair