Iko Uwais gaat voor 'Headshot' in derde trailer

Iko Uwais gaat voor 'Headshot' in derde trailer

Meer stijlvol gefilmde, keiharde actie uit Indonesië.

Iko Uwais is de ster van Indonesische actiesensatie van dit decennium, The Raid en het vervolg The Raid 2: Berandal. Nu speelt hij de hoofdrol in Headshot, een nieuwe snoeiharde Indonesische actiefilm in soortgelijke stijl.

Headshot wordt geregisseerd door de zogenaamde The Mo Brothers, een regisseursduo dat bestaat uit Timo Tjahjanto en Kimo Stanboel. Uwais wordt vergezeld door de Indonesische actrices Chelsea Elizabeth Islan en Julie Estelle ("Hammer Girl" in The Raid 2: Berandal), en door Sunny Pang.

Uwais is in Headshot de Indonesische Jason Bourne: hij spoelt op een strand aan zonder dat hij zich herinneren wie hij is en wat er met hem gebeurd is. Wat hij wel kan is vechten en met allerlei wapens mensen laten bloeden en pijn lijden.

Dat is maar goed ook, want hij en de vrouw die hem van het strand redde en hielp genezen, zijn het doelwit van heel wat aggressieve mensen. En als schurken het om mysterieuze redenen op je voorzien hebben, is het heel handig dat je ze op allerlei manieren kunt doden.



NieuwsFilm

meest populair