Gerucht: Snoke is praktisch effect in 'Star Wars: Episode VIII'

Gerucht: Snoke is praktisch effect in 'Star Wars: Episode VIII'

Nog een jaar en dan is de film te zien.

J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens stelde ons vorig jaar voor aan een reeks nieuwe helden, waaronder Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac). Tegelijk leerden we hun vijanden kennen, in de vorm van Kylo Ren (Adam Driver) en General Hux (Domhnall Gleeson). Op de achtergrond was daar dan ook nog de opperschurk, Supreme Leader Snoke (Andy Serkis). Over die laatste gaat nu een nieuw gerucht.

Waar Snoke in The Force Awakens te zien was als een gigantisch hologram, zou hij in Rian Johnsons Star Wars: Episode VIII te zien zijn als 'echt' wezen. Volgens Making Star Wars is Snoke in die film te zien als praktisch effect, een pop van zo'n 2,5 meter hoog.

Het bericht moet nog bevestigd worden, maar volgens de fansite zijn er "meerdere mensen nodig" om de praktische versie van Snoke te besturen. Hij zou in een aantal scènes te zien zijn naast "mensen van vlees en bloed" als Kylo Ren. Ook zou er een complete crew verantwoordelijk zijn gemaakt voor de gezichtsuitdrukkingen van de pop.

Gespeculeerd wordt dat Snoke Kylo Ren en General Hux ontmoet na de vernietiging van de Starkiller Base. Naar verluidt begint Rey aan het begin van de film haar training bij Luke Skywalker (Mark Hamill), maar maken Snoke en Kylo Ren plannen om die training te dwarsbomen, door onder meer haar vrienden Finn en Poe te ontvoeren. Die plannen zouden tijdens de ontmoeting met Snoke opgesteld worden.

De achtste sagafilm gaat in december 2017 in première. De eerste trailer wordt naar verluidt snel vrijgegeven.

NieuwsFilm

meest populair