Video

Heftige trailer periodethriller 'Lady MacBeth'

Dit huwelijk kun je niet bepaald gezellig noemen.

door Jan-Peter Rook om 17:24 in Video
Lady Macbeth is een verfilming van het boek Lady Macbeth of the Mtsensk van de Russische schrijver Nikolai Leskov. De periodethriller speelt zich af in de negentiende eeuw en gaat over een jonge bruid die wordt verkocht aan een man van middelbare leeftijd. Aangezien hij haar mishandelt, besluit ze een manier te vinden om van deze tiran te ontsnappen. Bekijk snel de trailer.


De bruid, Katherine genaamd, krijgt iets met één van de werknemers van haar man, wat een bepaalde passie in haar losmaakt. Zoals je wel kunt verwachten van een verhaal dat verwijst naar het beroemde personage van Shakespeare, duurt het niet lang voor ze overweegt een moord te plegen.

Katherine wordt gespeeld door Florence Pugh. De rest van de cast bestaat uit Christopher Fairbank, Cosmo Jarvis, Bill Fellows, Paul Hilton, Naomi Ackie en Ian Conningham. Lady Macbeth van regisseur William Oldroyd draait vanaf 2 juni 2017 in de Verenigde Staten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

psv

Avatar

ik wil niet vervelend doen maar ik heb echt het idee dat ik naar een samenvatting van de film heb zitten kijken ipv naar een trailer...

nieuwslaatste nieuws

meest populair