Judge Reinhold op vliegveld gearresteerd

Judge Reinhold op vliegveld gearresteerd

De acteur uit 'Beverly Hills Cop' wilde niet nogmaals gefouilleerd worden.

Eergisteren is Judge Reinhold in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd. Hij was op het vliegveld in Dallas en maakte een lawaaierige opschudding toen de douane hem wilde controleren. Kennelijk was de 59-jarige Amerikaan al eerder door de beveiligingspoortjes gegaan zonder dat de scanner iets oppikte. Zijn bagage zette wel een alarmsignaal af, waarna medewerkers Reinhold wilden fouilleren.

De acteur is vooral bekend van de Beverly Hills Cop-serie, waarin grappenmaker Eddie Murphy de titelrol speelt. TMZ berichtte het nieuws als eerst en heeft ook een video in diens bezit gekregen waarop we zien hoe Reinhold afgevoerd wordt na zijn arrestatie. Zie de bewegende beelden hieronder. Geïrriteerd oogt hij niet, eerder als een vrolijke frans.



Reinhold, die volgens Dallas News donderdag middag strijdlustig handelde en zijn shirt uittrok, werd in hechtenis genomen toen hij niet mee wilde werken. Hij is ingerekend wegens wanordelijk gedrag en het verstoren van de openbare orde. De autoriteiten gaven later Reinhold's foto voor het politiedossier vrij. Zie hier. Leden van de douane hadden Reinhold op het vliegveld voorgesteld om hem in een aparte ruimte te fouilleren, maar dat weigerde de acteur.



NieuwsFilm

meest populair