Spectaculaire eerste trailer 'Fate of the Furious'!

Spectaculaire eerste trailer 'Fate of the Furious'!

Dom en de crew zijn terug voor hun achtste avontuur.

Na de titelonthulling afgelopen weekend, heeft Universal Pictures nu de eerste trailer vrijgegeven voor The Fate of the Furious, de achtste film in de Fast & Furious-reeks. De cast presenteerde de trailer tijdens een speciaal live-evenement dat op Facebook te volgen was afgelopen nacht.

In de trailer zien we dat de familie uit elkaar begint te vallen. Waar Dom altijd de verbindende kracht was in de films, is hij nu de reden waarom de groep uit elkaar begint te vallen. Dom wordt namelijk geworven door een crimineel, en komt daarmee op het verkeerde pad terecht. De groep zal zich daar met een boel spectaculaire stunts uit moeten zien te redden...


De druk op Fate is groot, na het gigantische succes van Furious 7. Die werd een van de snelste films in de geschiedenis die de grens van 1 miljard dollar bereikte en werd met een totale opbrengst van 1,5 miljard dollar de zesde best verdienende film ooit. De grote vraag is of men dat succes kan evenaren met dit vervolg.

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn en Brian en Mia, evenals de rest van de crew, ermee gestopt zijn, lijkt het team iets dat lijkt op een gewoon leven gevonden te hebben. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om een wereld van misdaad en verraad te betreden, staat de groep voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Van de kusten van Cuba, tot de straten van New York City en de ijzige vlaktes van de Barentszzee, moet de crew voorkomen dat een anarchist de wereld in chaos onderdompelt, en de man die hen een familie maakt zien te redden.

In Fate of the Furious zijn niet alleen Diesel, Rodriguez en Theron te zien, maar ook Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludadris, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood en Helen Mirren. De door F. Gary Gray geregisseerde film draait vanaf 13 april in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair