Shirley MacLaine loopt op de zaken vooruit in trailer 'The Last Word'

Shirley MacLaine loopt op de zaken vooruit in trailer 'The Last Word'

Ze speelt een gepensioneerde zakenvrouw die alles in eigen hand wil houden, zelfs haar eigen overlijdensbericht.

In het Sundance-drama The Last Word speelt Shirley MacLaine een gepensioneerde zakenvrouw die besluit haar eigen overlijdensbericht vorm te geven. Ze benadert een jonge schrijfster, gespeeld door Amanda Seyfried, om haar levensverhaal neer te pennen, terwijl ze nog helemaal niet dood is. Bekijk snel de eerste trailer.


Als het initiële stuk van Anne (Seyfried) niet voldoet aan de hoge verwachtingen van Harriet (MacLaine), besluit laatstgenoemde de manier waarop ze zal worden herinnerd opnieuw vorm te geven. Ze sleept de huiverige Anne hierin mee en op den duur ontstaat er een bijzondere vriendschap die niet alleen invloed heeft op Harriets nalatenschap, maar ook op Annes toekomst.

De rest van de cast bestaat uit Anne Heche, Thomas Sadoski, Alanna Ubach, Adina Porter, Tom Everett Scott, Joel Murray en Sarah Baker. The Last Word van regisseur Mark Pellington (Arlington Road, The Mothman Prophecies) gaat in januari in première tijdens het Sundance Film Festival en zal vanaf 3 maart 2017 in de Noord-Amerikaanse bioscopen draaien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair