Video

[UPDATE] Volledige trailer 'A Cure For Wellness' van Pirates-regisseur Gore Verbinski

Niet de plek waar je even de sauna wil uitproberen.

door Bram de Groot om 08:48 in Video
Een tijdje terug verscheen al de teaser trailer en nu kun je hieronder griezelen met de volledige trailer van A Cure for Wellness, geregisseerd door Gore Verbinski en met namen als Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2), Mia Goth (Nymphomaniac) en Jason Isaacs (Fury).

De film van de regisseur van onder meer The Ring (2002) en Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) en The Lone Ranger (2013) moet op 16 februari in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Onderstaande trailer is voorlopig nog even de Braziliaanse versie.

Update: Fox heeft de Braziliaanse versie laten verwijderen. Wel is er een nieuwe teaser. De trailer zou snel volgen. En ook nog een motionposter!
In 20th Century Fox' horrorthriller A Cure For Wellness reist een nietsvermoedende medewerker (DeHaan) af naar een wellness spa in de Zwitserse Alpen. Zijn baas zou zich in een lastige situatie bevinden en zoekt hulp. De spa blijkt echter geen spa te zijn zoals je die zou verwachten. Het blijkt een faciliteit te zijn die er behoorlijk sinistere doelen op na houdt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair