Felicity Jones heeft vervolg 'Rogue One' in contract staan

Felicity Jones heeft vervolg 'Rogue One' in contract staan

De film komt er vermoedelijk niet, maar de optie bestaat wel.

Waarschuwing: dit bericht bevat spoilers.

Tijdens de promotie voor Rogue One: A Star Wars Story werd één ding heel duidelijk gemaakt: er komt geen vervolg. Toch heeft actrice Felicity Jones volgens bronnen van het vakblad The Hollywood Reporter een vervolg in haar contract staan. Gezien het einde van de film lijkt het er niet op dat 't vervolg er komt, maar het laat zien hoe Lucasfilm en Disney de film in eerste instantie benaderd hebben.

Tegelijk zou een spin-off, dus geen direct vervolg wel mogelijk zijn. THR schrijft namelijk dat het vervolg verbonden zou zijn aan "een stand-alone rond een jonge Luke Skywalker". Op welke manier wordt niet duidelijk en het is ook de vraag of het publiek zo'n film echt wil hebben. Het verhaal van Luke wordt immers in de reguliere saga al verteld en voor de gebeurtenissen van A New Hope was hij nou niet de meest interessante jongen om te volgen.

Dat Jones een vervolg in haar contract heeft staan, wijst er in elk geval op dat het einde oorspronkelijk heel anders zal zijn geweest. Op dit moment bevestigt namelijk iedereen, cast en de studio, dat er geen vervolg zal komen. Het is een eenmalig avontuur, dat niet bedoeld is om een opvolger te krijgen. Wellicht dat 't dus voor de heropnames van afgelopen zomer wel zo was.

Denken jullie dat Lucasfilm en Disney - gezien de grote hoeveelheden geld die Rogue One vermoedelijk op zal leveren, met een spin-off komt?

NieuwsFilm

meest populair