Algemeen

Felicity Jones heeft vervolg 'Rogue One' in contract staan

De film komt er vermoedelijk niet, maar de optie bestaat wel.

door Jim Pedd om 16:14 in Algemeen
Waarschuwing: dit bericht bevat spoilers.

Tijdens de promotie voor Rogue One: A Star Wars Story werd één ding heel duidelijk gemaakt: er komt geen vervolg. Toch heeft actrice Felicity Jones volgens bronnen van het vakblad The Hollywood Reporter een vervolg in haar contract staan. Gezien het einde van de film lijkt het er niet op dat 't vervolg er komt, maar het laat zien hoe Lucasfilm en Disney de film in eerste instantie benaderd hebben.

Tegelijk zou een spin-off, dus geen direct vervolg wel mogelijk zijn. THR schrijft namelijk dat het vervolg verbonden zou zijn aan "een stand-alone rond een jonge Luke Skywalker". Op welke manier wordt niet duidelijk en het is ook de vraag of het publiek zo'n film echt wil hebben. Het verhaal van Luke wordt immers in de reguliere saga al verteld en voor de gebeurtenissen van A New Hope was hij nou niet de meest interessante jongen om te volgen.

Dat Jones een vervolg in haar contract heeft staan, wijst er in elk geval op dat het einde oorspronkelijk heel anders zal zijn geweest. Op dit moment bevestigt namelijk iedereen, cast en de studio, dat er geen vervolg zal komen. Het is een eenmalig avontuur, dat niet bedoeld is om een opvolger te krijgen. Wellicht dat 't dus voor de heropnames van afgelopen zomer wel zo was.

Denken jullie dat Lucasfilm en Disney - gezien de grote hoeveelheden geld die Rogue One vermoedelijk op zal leveren, met een spin-off komt?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Dikke spoiler, meneer Pedd!
Het is niet expliciet maar een opmerking als " Gezien het einde van de film lijkt het er niet op dat 't vervolg er komt" zegt wel genoeg.

Jim

Avatar

Ik zet er even een spoilerwaarschuwing in.

Gigan72

Avatar

Jyn kan misschien wel een rol krijgen in de Han Solo film.
Want dat is voor Roque one.

Ik vindt R.O. echt goed zou graag meer van dat soort SW films willen zien
Een Bountyhunter/gangster SW film lijk me ook wel cool

JamesBond

Avatar

Kijkend naar welke scènes uit de trailer de film niet gehaald hebben denk ik dat we ervan uit kunnen gaan dat (bijna) iedereen van het team het oorspronkelijk overleefd had. Ben toch wel heel erg benieuwd naar hoe de film oorspronkelijk had geëindigd, maar dat zal vroeg of laat wel naar buiten komen. Misschien een Alternate Ending op de Blu-Ray?

NieuwsFilm

meest populair