Superlompe eerste trailer 'Ron Goossens: Low-Budget Stuntman'

Superlompe eerste trailer 'Ron Goossens: Low-Budget Stuntman'

Nieuwe komedie van de heren achter New Kids en Bro's Before Ho's.

Drie jaar na hun laatste film - de geslaagde komedie Bro's Before Ho's - is het New Kids-duo Steffen Haars en Flip van der Kuil terug met Ron Goossens: Low-Budget Stuntman. Uiteraard is er weer een hoofdrol voor Tim Haars, maar ook bekende namen als Waldemar Torenstra, Michiel Romeyn, Henry van Loon, Chris Zegers en Fresku maken deel uit van de cast. Bekijk snel de eerste, uitermate lompe trailer.


Haars, Tim dus, speelt Ron Goossens uit - hoe kan het ook anders - Maaskantje. Deze dronkenlap haalt op een dag een spectaculaire actie uit die hij ternauwernood overleeft. Zijn vriend Peter (Van Loon) heeft het opgenomen en zet het filmpje online, waarna het viral gaat en Ron plotseling volop in de schijnwerpers komt te staan.

Ron wordt benaderd door een impresario die hem wil inhuren als stuntman, iets dat Ron in eerste instantie niet ziet zitten. Maar dan blijkt dat z'n grote liefde Angela vreemdgaat en op dat moment verandert alles. Ze stelt Ron een ultimatum: als hij Bo Maerten, de meest succesvolle actrice van Nederland, in bed weet te krijgen, blijft Angela alsnog bij hem.

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman draait vanaf 26 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair