Een stuntman probeert zijn vrouw te heroveren door een actrice in bed te krijgen. Onderbroekenlol uit de stal van New Kids.
play

5,7 details

  • 83 Min
  • Komedie
  • Nederland
83 Min Nederland

Ron overleeft een spectaculaire dronkenmansactie maar net. Als zijn vriend Peter een filmpje daarvan online zet, gaat het viral. Een impresario ziet het wel zitten om Ron in te huren als stuntman. Dat ziet Ron eerst niet zitten, maar als Angela, de liefde van zijn leven, vreemdgaat, stelt ze hem een ultimatum om toch bij hem te blijven. Ron moet de meest succesvolle actrice van Nederland versieren…

Regie
Steffen Haars
Flip Van der Kuil
Cast
Tygo Gernandt, Bo Maerten, Maartje van de Wetering, Waldemar Torenstra, Thomas Acda, Martin Koolhoven, Michiel Romeyn, Chris Zegers, Niels Verkooyen, Tim Haars, Nick Golterman, Steef Cuijpers, Henry Van Loon, Jos Bakker, Bert Hana, Hanna van Vliet, Gerda Havertong, Pieter Bouwman, Dennie Christian, Roy Reymound, Karsten de Vreugd.
Release
26.01.2017
Release NL
26.01.2017
Release DVD
24.05.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Flip van der Kuil en Steffen Haars | Cast: Tim Haars (Ron Goossens), Bo Maerten (zichzelf), Maartje van de Wetering (Angela), Waldemar Torenstra (zichzelf), Chris Zegers (zichzelf), Michiel Romeyn (Berrie), Dennis Christian (zichzelf), Henry van Loon (Peter), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2017

Afgezien van de eeuwenoude bewering dat er niet over te twisten valt: je hebt goede smaak en slechte smaak. En binnen die laatste categorie heb je goede slechte smaak en slechte slechte smaak. De heren Flip van der Kuil en Steffen Haars begeven zich in deze eerste categorie. Hun televisiereeks New Kids en de hieruit voortgekomen twee speelfilms zijn zo ongegeneerd en compromisloos smakeloos dat het weer goed is. Dat ze nooit water bij de wijn doen moeten zelfs de mensen uit het haatkamp ze nageven. Toch kwam New Kids steeds meer over als een herhaling van zetten. Het was dus een goede beslissing om het eens over een andere boeg te gooien met de best aardige bromancekomedie Bros Before Ho's. Met hun nieuwste project Ron Goossens, Low-Budget Stuntman lijken de makers weer nieuwe wegen in te slaan, maar ze haken inspiratieloos aan bij hun eerdere werk en niet alleen omdat het fictieve New Kids 3 erin figureert.

Ron Goossens is een enorme zuiplap die zijn pilsje bij wijze van spreken nog meeneemt als hij zo eens per week onder de douche gaat. Zijn relatie in het Brabantse Zundert is behoorlijk uitgeblust en vrouwlief Angela werkt zo'n beetje de hele dorpskroeg af. Of zoals de stamgasten het verwoorden: ze hebben Rons vrouw regelmatig even aangeduwd. Ron groeit uit tot een nationale bekendheid nadat een filmpje waarin hij een gevaarlijke stunt uithaalt met een auto op een ophaalbrug viral gaat. Zijn legendarische uitspraak "Ik ben echt kei lam" wordt door de halve bevolking nageblèrd. Maar Rons vrouw is er klaar mee en zet haar bezopen echtgenoot de deur uit. Ze geeft hem echter nog één kans om haar terug te winnen. Als hij topactrice Bo Maerten, die in de lezing van het regieduo de eerste Nederlandse Oscarwinnares is, in bed weet te krijgen, blijft ze bij hem. Ron gaat aan het werk als professioneel stuntman en belandt bij allerlei projecten van Maertens op de set.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Ron Goossens, Low Budget Stuntman Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

acties