Will Smith wil dolgraag terugkeren als Deadshot in 'Gotham City Sirens'

Will Smith wil dolgraag terugkeren als Deadshot in 'Gotham City Sirens'

Hij kijkt er met name naar uit om opnieuw samen te werken met Margot Robbie.

Will Smith heeft laten weten dat hij veel interesse heeft om opnieuw de rol te spelen van het personage Floyd Lawton/Deadshot in de nieuwe DC-schurkenfilm Gotham City Sirens voor Warner Bros. Pictures en regisseur David Ayer.

De door vrouwen aangevoerde DCEU-film richt zich met name op Harley Quinn (Margot Robbie), die samen met Smiths Deadshot werd geïntroduceerd in David Ayers Suicide Squad, die afgelopen zomer in de bios draaide. Quinn zal in Gotham City Sirens te zien zijn naast vrouwelijke schurken zoals Poison Ivy en Catwoman. Smith vertelde MTV het volgende over zijn interesse in een reünie met Robbie en Ayer.

"Dat lijkt me geweldig om te doen. Ik hou van Margot Robbie, Ik doe letterlijk alles wat ze wil dat ik doe. Dat kwam er niet helemaal uit zoals ik bedoelde... alhoewel, het kwam er waarschijnlijk precies uit zoals ik bedoelde!"

Er gaan de laatste tijd ook geruchten over een Deadshot-spinoff, maar daar werd Smith niet naar gevraagd. Het script van Gotham City Sirens werd geschreven door Geneva Robertson-Dworet. Geoff Johns en Jon Berg zullen de film produceren.

NieuwsFilm

meest populair