Michael Fassbender over het aantal 'Assassin's Creed'-films

Michael Fassbender over het aantal 'Assassin's Creed'-films

Er zijn al ideëen over het volgende avontuur van Callum Lynch.

Met een productiebudget van ergens tussen de $130 en $200 miljoen neemt 20th Century Fox een behoorlijke gok met de gameverfilming Assassin's Creed. Menig gameverfilming flopte en tot op heden zijn de beelden wisselend ontvangen. Toch houdt Michael Fassbender hoop en hij meldt zelfs dat er een trilogie moet verschijnen.

Tijdens de persbijeenkomst in New York City sprak Cinema Blend met Fassbender. Aan hem werd gevraagd of het de enige keer is dat we hem zien als Callum Lynch en Aguilar de Nerha. De reactie van Fassbender:

"Dit is een soort van herkomstverhaal. We hebben een idee hoe het hem vergaat in de volgende twee films. We hebben een soort van drieluik met één verhaal bedacht. We wachten eerst af hoe mensen op deze reageren, we hebben een idee waar hij hierna naar toe gaat."

Fassbender is sinds 2012 aan de verfilming verbonden en op zijn initiatief kon hij Assassin's Creed maken met een bekende van hem, namelijk Justin Kurzel. Met deze regisseur leverde Fassbender recent de film Macbeth afleverde. Ook Assassin's Creed-tegenspeler Marion Cotillard was in Macbeth te zien.

De gameverfilming verschijnt op 5 januari in de Nederlandse bioscopen. Word jij een beetje enthousiast van de reeds verschenen beelden van Assassin's Creed?



NieuwsFilm

meest populair