Algemeen

Michael Fassbender over het aantal 'Assassin's Creed'-films

Er zijn al ideëen over het volgende avontuur van Callum Lynch.

door Bram de Groot om 08:47 in Algemeen
Met een productiebudget van ergens tussen de $130 en $200 miljoen neemt 20th Century Fox een behoorlijke gok met de gameverfilming Assassin's Creed. Menig gameverfilming flopte en tot op heden zijn de beelden wisselend ontvangen. Toch houdt Michael Fassbender hoop en hij meldt zelfs dat er een trilogie moet verschijnen.

Tijdens de persbijeenkomst in New York City sprak Cinema Blend met Fassbender. Aan hem werd gevraagd of het de enige keer is dat we hem zien als Callum Lynch en Aguilar de Nerha. De reactie van Fassbender:

"Dit is een soort van herkomstverhaal. We hebben een idee hoe het hem vergaat in de volgende twee films. We hebben een soort van drieluik met één verhaal bedacht. We wachten eerst af hoe mensen op deze reageren, we hebben een idee waar hij hierna naar toe gaat."

Fassbender is sinds 2012 aan de verfilming verbonden en op zijn initiatief kon hij Assassin's Creed maken met een bekende van hem, namelijk Justin Kurzel. Met deze regisseur leverde Fassbender recent de film Macbeth afleverde. Ook Assassin's Creed-tegenspeler Marion Cotillard was in Macbeth te zien.

De gameverfilming verschijnt op 5 januari in de Nederlandse bioscopen. Word jij een beetje enthousiast van de reeds verschenen beelden van Assassin's Creed?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik wordt wel een beetje enthousiast van de reeds verschenen beelden Bram. Jij dan?

Mooi dat ze één verbonden verhaal hebben voor een trilogie, maar als deze film flopt, dan wordt dit idd de enige film waarin we Fassbender zien als Lynch.

Bram

Avatar

@Decepticon: Een beetje idd. ;)

Banned

Avatar

Weet echt niet wat ik moet verwachten eigenlijk. Soundtrack viel wel al tegen eigenlijk. Kan natuurlijk wel anders uitpakken in de film, wel goed dat de soundtrack geen zoveelste Hans Zimmer kopie is.

centr1no

Avatar

Ik zie het somber in. Ik heb tot nu toe niets gezien wat mij een reden geeft deze film te gaan kijken en ik kan ook niet goed verzinnen waarom iemand die niet fan is van de games naar deze film zou willen.
Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk, zeker gezien het absurd hoge budget, dat deze film veel geld gaat opleveren.

Master Of Films

Avatar

Ik heb een aantal delen Assassin's Creed gespeeld. Maar als je een film dan moet je het niet alleen van je fans hebben. Ik ben benieuwd of ze überhaupt voor elkaar kunnen krijgen om zelfs break-even te kunnen halen.

Mav Damian

Avatar

@Banned
Staat de soundtrack al online?

NieuwsFilm

meest populair