Flash, Batman & Wonder Woman op foto 'Justice League'

Flash, Batman & Wonder Woman op foto 'Justice League'

Maar waar kijkt het team naar?

Warner Bros. heeft een nieuwe foto van Justice League vrijgegeven, die het halve team bij elkaar brengt. Op het beeld, dat op de site van Entertainment Weekly geplaatst werd, zien we The Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot). Daarnaast wordt er een ingegaan op de dynamiek van het team.

Volgens Snyder is de "chemie van de brengers van rechtvaardigheid" groot. Daarin speelt volgens Ezra Miller "Flash de rol van Ringo Starr. Hij irriteert iedereen, maar heeft met niemand echt ruzie." Over zijn teamleden heeft hij het volgende te zeggen: "Uncle Fish Curry [Aquaman] is erg humeurig. Pa [Batman] wordt ook nors, maar neemt het al heel lang op tegen misdadigers. Wonder Woman is erg meelevend, dus ondanks dat ze zich stoort aan The Flash, blijft ze meelevend".

Bekijk de afbeelding
In Justice League verzamelen Wonder Woman en Batman een team van superhelden, omdat ze bang zijn dat de Aarde te maken zal krijgen met meer bovennatuurlijke bedreigingen. Maar wellicht komen de pogingen om een team op te bouwen te laat...

Naar verluidt komt er snel een nieuwe trailer uit van de film. Regisseur Zack Snyder liet weten dat die er "voor het einde van de maand" nog zou komen. Volgens uiteenlopende websites gaat het om een trailer die met de kerstdagen vrijgegeven wordt.

Justice League draait vanaf 16 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair