Video

Gezichtjes, ijsjes en drolletjes in teaser trailer 'The Emoji Movie'

Laat je overtuigen door de niet al te uitbundige "Meh"-emoji.

door Jan-Peter Rook om 15:17 in Video
Hieronder vind je een teaser trailer van The Emoji Movie, een nieuwe animatiefilm van Sony Pictures Animation. In de video, die je het beste op je telefoon kunt kijken, maken we kennis met Mel Meh (Steven Wright), oftewel de niet al te uitbundige "Meh"-emoji. Zorgt zijn uitbundige aankondiging er voor dat je een beetje zin krijgt in deze film?


The Emoji Movie van regisseur Anthony Leondis, die het script schreef met Eric Siegel, speelt zich af in een smartphone waar een geheime wereld is. In de messaging-app vinden we Textopolis, een bruisende stad waar de emoji's wonen, hopende dat ze op een gegeven moment worden uitgekozen door de eigenaar van de telefoon. In deze wereld heeft iedereen één gezichtsuitdrukking, behalve Gene (T.J. Miller), een uitbundige emoji die werd geboren zonder filter en daardoor barst van de gezichtsuitdrukkingen.

Vastberaden om net als de rest te worden, roept Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 (James Corden) en de beruchte codekraker Jailbreak (Ilana Glazer). Samen beleven ze een episch avontuur door de talloze apps in de telefoon, elk met een eigen wilde en leuke wereld, en gaan ze op zoek naar de code waarmee Gene normaal kan worden gemaakt. Een groter gevaar zou echter wel eens het einde kunnen betekenen van de telefoon - en alle emoji's binnenin - en het is aan het heldhaftige drietal om hun wereld te redden voordat deze voorgoed wordt gewist.

The Emoji Movie, voorheen nog Emojimovie: Express Yourself, draait vanaf 10 augustus 2017 in de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

Mja...

Ice

Avatar

meh...

NieuwsFilm

meest populair