Algemeen

Mila Kunis en Kristen Bell krijgen volgend jaar 'A Bad Moms Christmas'

De titel, het plot en de verschijningsdatum van 'Bad Moms 2' zijn bekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 20:04 in Algemeen
Toen het nieuws verscheen dat Bad Moms een vervolg en een spin-off kreeg, was dat niet geheel verrassend. De komedie met Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn wist met een budget van 20 miljoen dollar bijna 180 miljoen dollar op te brengen. De heren Jon Lucas en Scott Moore, verantwoordelijk voor de regie en het schrijfwerk, keren net als de drie dames terug voor de sequel.

Kristen Bell bevestigde via Twitter nieuwe zaken over de film, waaronder de titel, de releasedatum en het plot. Zie hieronder. De titel van de nieuwe film luidt A Bad Moms Christmas en zal zoals de naam aangeeft rond de kerstdagen afspelen. De komedie komt echter in de VS een stuk eerder uit, namelijk op 3 november 2017. We volgen de drie ondergewaardeerde en uitgebluste moeders tijdens de feestdagen. Het wordt zwaarder voor ze, want hun eigen moeders komen op visite.
STX Entertainment is wederom van de partij. Het productiebedrijf is ook levendig bezig met het creëren van de spin-off Bad Dads. Veel is daar nog niet van bekend. Wel weten wel wanneer de studio de komedie uit wil brengen: 14 juli 2017.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair