Olivia Thirlby en Ben Feldman in trailer 'Between Us'

Olivia Thirlby en Ben Feldman in trailer 'Between Us'

Tribeca's Indie-romantiek over de angst voor het huwelijk krijgt eerste trailer.

De eerste trailer voor het romantische indie-drama Between Us is door studio IFC Films gepubliceerd. Olivia Thirlby (Dredd, The Wedding Ringer) en Ben Feldman (Cloverfield, As Above, So Below) spelen in de film een jong stel dat geconfronteerd wordt met de harde keuze tussen het huwelijk of andere romantische opties. De Mexicaan Rafael Palacio Illingworth (Macho) regisseert de film, die op het recent Tribeca Film Festival in première ging.

Henry en Dianne zijn al jaren gelukkig met elkaar, maar worden nu door hun familie en vrienden onder druk gezet om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Als beiden besluiten nog niet helemaal honderd procent zeker te zijn of dat een goed idee is, gaan ze ieder voor zich een avond alleen op stap in het nachtleven van Los Angeles, op zoek naar hun eigen antwoord. Dat compliceert de zaken slechts als ze allebei andere personen ontmoeten die spannende nieuwe passie in hen doen ontwaken en zo hun hechte band dreigen te verstoren. Als de ochtend aanbreekt, wat zal er dan over zijn van de relatie die ze al jaren hadden?

Ook Alison Sudol, Analeigh Tipton, Adam Goldberg, Lesley Ann Warren en Peter Bogdanovich zijn te zien in deze sympathieke indie-romance. Between Us zal vanaf 6 januari te zien zijn in een beperkt aantal bioscopen in de VS en ook op VOD-kanalen verkrijgbaar zijn. Een Nederlandse releasedatum, in de bioscoop of daarbuiten, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair