Eerste trailer komedie 'How to Be a Latin Lover'

Eerste trailer komedie 'How to Be a Latin Lover'

De waarheid achter al die latino hunks die de fantasie van zo'n beetje alle vrouwen bevolken.

Iedere man wordt er vroeger of later mee geconfronteerd: die fantasie van hun vrouw of vriendin naar een zwoel avontuur met een onweerstaanbaar sexy latino hunk waaraan hun eigen mannetje nooit kan tippen. De nieuwe komedie How to Be a Latin Lover maakt korte metten met dat romantische droombeeld. Ken Marino's Mexicaans/Amerikaanse klucht met hoofdrollen voor Salma Hayek en Eugenio Derbez toont een ander beeld achter deze Hispaanse vrouwenverslinders.

'Latin Lover' Maximo heeft een luxe leven gemaakt van zijn talent om rijke vrouwen te versieren en is uiteindelijk in het huwelijksbootje gestapt met een veel oudere dame. 25 jaar later dumpt de nu 80-jarige madam hem en staat hij als man van middelbare leeftijd, zonder werk of behulpzame kennis, op straat. Op zijn huidige leeftijd is vrouwen verleiden niet meer aan de orde, dus trekt hij in bij de zus van wie hij vervreemd is geraakt en haar nerdy zoontje Hugo. Een leven in armoe is niets voor hem, dus misbruikt hij Hugo's heimelijke liefde voor een meisje in zijn klas om dichter bij diens oma, een puissant rijke weduwe, te komen. Echter, de levensles dat een leven in materiële rijkdom niet zo veel waard is als een rijk familieleven, dringt zich langzaamaan op.

Acteur Ken Marino (Agent Carter, Masterminds) maakt met How to Be a Latin Lover zijn speelfilmdebuut, hoewel hij al wel wat regiewerk voor diverse Tv-series op zijn naam heeft staan. Ook te zien in de film zijn Rob Lowe, Kristen Bell, Michael Cera, Rob Corddry en Raquel Welch.

How to Be a Latin Lover komt op 28 april uit in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair