Miles Teller betrokken bij auto-ongeluk met Uber-bestuurster

Miles Teller betrokken bij auto-ongeluk met Uber-bestuurster

Zijn wagen werd gekanteld.

Voor het weekend is acteur Miles Teller (Whiplash) tegen een andere auto geknald toen hij met vriendinlief Keleigh Sperry in de San Fernando Valley reed. Daar kwam roddelwebsite TMZ als eerst mee op de proppen. De Ford Bronco waarin Teller (29 jaar) reed werd door de knal omgekiept. Teller en zijn vriendin liepen geen wonden op.

De schuldige was een Uber-bestuurster die kennelijk op gevaarlijke wijze opeens naar links afsloeg. Volgens omstanders kwam de stoom uit de oren van de Amerikaan. Buiten zichzelf klom Teller uit de truck en schreeuwde naar de bestuurster: "Je hebt mijn truck verneukt." Hij moest in bedwang gehouden worden door mensen op straat, voordat hij de vrouw iets aan kon doen.

Politieagenten hebben inmiddels bevestigd dat het ongeluk niet aan hem te verwijten was, maar inderdaad de Uber-bestuurster. Op de achterbank had ze twee passagiers, die naar het ziekenhuis meegenomen zijn door een ambulance vanwege lichte verwondingen. De bestuurster was niet onder invloed van alcohol of drugs.



Later vermeldde de acteur op Twitter dat alles in orde is. "Alles gaat goed met Keleigh en mij. Hopelijk geldt dat ook voor de andere passagiers. De bestuurster sloeg af richting aankomend verkeer - een zwaar ongeluk was onvermijdelijk. Het irrationele en onwetende besluit van de vrouw bracht onze levens en die van haar passagiers in groot gevaar. Ben blij dat we weg konden lopen."

TMZ meldt dat Teller zo'n 200.000 dollar in zijn truck geïnvesteerd heeft. Negen jaar geleden, toen hij twintig was, raakte hij ook betrokken bij een auto-ongeluk.



NieuwsFilm

meest populair