Carrie Fisher in stabiele conditie op de intensive care

Carrie Fisher in stabiele conditie op de intensive care

Dat heeft moeder Debbie Reynolds onthuld.

Debbie Reynolds, de 84-jarige moeder van actrice Carrie Fisher, maakte tijdens de kerstdagen bekend dat haar dochter in betere conditie is. Dat deed ze via Twitter, zie hieronder. Fisher (60 jaar) werd in de middag van 23 december door een hartaanval getroffen. Deze vond plaats op een gevaarlijk moment: ze zat in het vliegtuig.




Zoals je boven ziet is de Star Wars-ster in stabiele conditie, maar wel nog op de afdeling intensive care. Haar moeder belooft ons op de hoogte te houden van Fisher's gezondheid en bedankt daarnaast al haar fans en vrienden voor de steun.

De hartaanval gebeurde een kwartier voor landingstijd. Aan boord werd Fisher gereanimeerd, pas na vijftien minuten werd er een hartslag waargenomen. Momenteel ligt ze in een ziekenhuis te Los Angeles.

Collega's zoals Mark Hamill, Peter Mayhew en Billy Dee Williams hebben allen hun steun betuigd via sociale media. Ook Harrison Ford liet van zich horen tegenover The Hollywood Reporter. "Ik ben geschokt en bedroefd na het horen van dit nieuws over mijn dierbare vriendin. Onze gedachtes gaan naar haar uit, alsmede haar familie en vrienden."

NieuwsFilm

meest populair