Nieuw beeld Scarlett Johansson in 'Ghost in the Shell'

Nieuw beeld Scarlett Johansson in 'Ghost in the Shell'

De actrice speelt de rol van Major.

Empire Magazine heeft een nieuwe foto vrijgegeven van Ghost in the Shell, de live-action verfilming van een beroemde manga. Daarnaast sprak het filmblad met hoofdrolspeelster Scarlett Johansson, die cyborg Major speelt. Het personage heeft bijna al haar organische lichaamsdelen laten vervangen door synthetische onderdelen.

"Ik heb een persoon zonder lichaam gespeeld, en nu ben ik een geest in een synthetisch lichaam," vertelde Johansson tegenover Empire, waarmee ze refereert naar haar rol in Her (2013). Daarin speelde de actrice het besturingssysteem Samantha. "Maar er komt weer een tijd waarin ik een lichaam en brein samen speel", grapte de actrice.

Bekijk de afbeelding
De film volgt Major, een speciaal agent, die de leiding heeft over elite-eenheid Section 9. Die is eraan toegewijd om gevaarlijke criminelen en extremisten tegen te houden hun doelen te realiseren. Maar dan krijgt Section 9 te maken met een vijand wiens enige doel is om de vooruitgang die het bedrijf Hank Robotics geboekt heeft op het gebied van cybertechnologie teniet te doen.

Ghost in the Shell van regisseur Rupert Sanders draait vanaf 29 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair