Zach Galifianakis voor de tweede keer vader geworden

Zach Galifianakis voor de tweede keer vader geworden

Hij heeft nu twee jongetjes.

Komiek Zach Galifianakis, vooral bekend van de Hangover-serie, is opnieuw vader geworden. Dat heeft E! bevestigd. De Amerikaan verwelkomde zijn zoon al een tijdje geleden, namelijk 7 november. Hij en zijn vrouw Quinn Lundberg zijn erg op hun privacy gesteld en wilden het nieuws zo lang mogelijk voor zichzelf houden.

Het tweetal heette hun eerste kind eind 2013 welkom, eveneens een jongetje. Van hem is vermakelijk genoeg de naam nog onbekend. Galifianakis (47 jaar) onthulde pas een jaar later het geslacht tijdens een bezoek aan de Tonight Show. Zijn tweede kind heet volgens de geboorteakte Rufus Emmanuel Lundberg.

Niet geheel verrassend zal de acteur in de wolken zijn, want eerder liet hij al weten weg te zijn van het vaderschap. Voor de geboorte van zijn eerste zoon miste hij in 2013 de première van Are You Here, waarin hij naast Owen Wilson en Amy Poehler speelt.

Hij stapte anno 2012 in het huwelijksbootje met Lundberg. Volgens een artikel uit 2011 van de Rolling Stone gingen ze daarvoor al enkele jaren uit. De komende jaren zullen we misschien meer van dit soort berichten zien - Zach Galifianakis heeft aangegeven meer dan tien kinderen te willen.



NieuwsFilm

meest populair