T.J. Miller aangeklaagd door Uber-bestuurder

T.J. Miller aangeklaagd door Uber-bestuurder

Begin december kreeg de acteur, onder invloed van lachgas, last van losse handjes.

Voor grappenmaker T.J. Miller begint het jaar 2017 met een aanklacht. De acteur, o.a. bekend uit Deadpool en de animatiefilm Hell and Back, werd in de nacht van vrijdag 9 december gearresteerd door een burger. Miller was naar verluidt onder invloed van lachgas en mishandelde een Uber-bestuurder die hij had ingehuurd nadat ze ruzie kregen over oud-presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump. De bestuurder, Wilson Deon Thomas III, hield Miller gevangen in zijn wagen en belde de politie.

De aanklacht vermeldt hoe Thomas het incident meemaakte. Miller had hem donderdag de 8e ingeschakeld om van hot naar her te rijden, waaronder een feestje van GQ Men of the Year. Toen ze naar het huis van de 35-jarige Amerikaan gingen, werd de acteur agressief en mopperde over het feit dat hij veel geld uitgegeven had om de verliezende campagne van Clinton te steunen. Volgens Thomas beschuldigde Miller hem ervan een Trump-aanhanger te zijn, waarna de acteur hem opeens een klap verkocht tussen zijn hoofd en schouder.

De bestuurder remde geschrokken. Kennelijk deed hij dat zo hard, dat hij een whiplash opliep. Thomas eist nu van de acteur dat hij zijn medische kosten vergoed, evenals andere schadevergoedingen. Het is niet bekend om hoeveel geld het gaat. De advocaat van Miller vertelt dat zijn cliënt afgeperst wordt. Veel van het bovenstaande verhaal zou niet kloppen.

T.J. Miller bracht vier uur in de gevangenis door. Hij hoefde geen borgtocht te betalen om weer op vrije voeten te komen.



NieuwsFilm

meest populair