Eerste trailer thriller 'Stray Bullets'

Eerste trailer thriller 'Stray Bullets'

Niet te verwarren met de comics met dezelfde naam.

Sommige filmmakers zijn voorbestemd in de voetsporen van hun ouders te treden. Zo ook Jack Fessenden, zoon van regisseur Larry Fessenden (Beneath, The ABC's of Death 2). Hoewel de B-films van vader Fessenden haast uitsluitend bij een klein genreminnend publiek bekend zijn, lijkt het erop dat zoon Fessenden toch aardig wat talent van z'n pa heeft meegekregen. Zijn eerste titel, Stray Bullets, ziet er zeker niet slecht uit voor een regiedebuut.

In Stray Bullets, dat overigens geen verwantschap deelt met de gelijknamige Amerikaanse reeks comics, moeten twee tieners (één van de twee gespeeld door de jonge regisseur zelf) de oude trailer van hun vader op een verlaten stuk grond leegruimen. Het blijkt echter dat de woning momenteel in bezit is genomen door een drietal voortvluchtige criminelen. De boeven nemen de jongens direct in gijzeling, waarop het gezelschap onder vuur komt van een sluipschutter. Blijkbaar zijn de tieners in een gevecht beland dat niet het hunne is, maar waar ze niet zomaar levend uit kunnen komen zonder een kant te kiezen.

In Stray Bullets zijn ook Asa Spurlock, Kevin Corrigan, James Le Gros, John Speredakos en Larry Fessenden zelf te zien. Naast de trailer verscheen ook een poster voor de film, die hieronder te zien is.

In de VS komt Stray Bullets op 10 februari uit in een beperkte release en op VOD. Een Nederlandse release lijkt niet aan de orde.





NieuwsFilm

meest populair