Bevestigd: Doctor Strange in 'Thor: Ragnarok'

Bevestigd: Doctor Strange in 'Thor: Ragnarok'

Wederom een Marvel-crossover dus!

Het zal voor mensen die Doctor Strange gezien hebben niet bepaald een verrassing zijn. Het is nu echter definitief: de Marvel-held van Benedict Cumberbatch zal een rol spelen in Thor: Ragnarok. Eerder was daar al een gerucht over, maar bevestigd werd het niet tot dusverre.

Disney liet echter in een preview voor 2017 tegenover fanclub D23 weten dat "Thor: Ragnarok in november Thor, de Hulk en Doctor Strange samenbrengt om het tegen bekende en onbekende galactische schurken op te nemen". Met die prominente vermelding van Strange wordt er ook meteen naar gehint dat hij meer te doen heeft dan alleen een cameo.

Aan het einde van Doctor Strange was al te zien dat Thor (Chris Hemsworth) de hulp van Strange inroept om vader Odin (Anthony Hopkins) te vinden. Daarmee leek een verschijning van Strange in de film van Thor al vrij waarschijnlijk en het is mooi dat Disney het nieuws nu officieel bevestigt.

In Thor: Ragnarok van regisseur Taika Waititi wordt Asgard aangevallen door de mysterieuze en krachtige schurk Hela (Cate Blanchett). Het is aan Thor en Hulk (Mark Ruffalo) om haar te verslaan. Vanaf 2 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair