Eva Amurri's baby liep ernstige hersenbloeding op

Eva Amurri's baby liep ernstige hersenbloeding op

Verpleegster door slaap overmand.

Actrice Eva Amurri, o.a. bekend van New York, I Love You heeft laatst laten weten dat een verpleegster haar 3-maanden oude baby'tje had laten vallen: ''Een paar dagen na Thanksgiving viel onze nacht-verpleegster in slaap terwijl ze mijn zoontje, Major, in haar armen vasthield. Hierdoor viel hij en brak hij zijn schedel open toen hij op de houten vloer terechtkwam''.

De 31-jarige actrice zegt dat het veruit het ergste is wat haar ooit is overkomen: ''Kyle [haar man] en ik lagen in bed te slapen toen we een klap hoorden, gevolgd door gigantisch gekrijs''. En het resultaat was angstaanjagend: ''Marjor's schedel was gebroken en hij had een hersenbloeding. Hij werd snel daarna door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar ik de twee moeilijkste en meest traumatische dagen van mijn leven ooit heb doorgebracht''.

Maar gelukkig liep het allemaal goed af: ''Nadat ons zoontje twee dagen in kritieke toestand had gelegen, kregen we eindelijk te horen waar ik al uren voor aan het bidden was: Major heeft het gehaald en het gaat naar omstandigheden goed met hem''. Toch zegt Amurri, dochter van Susan Sarandon, dat het voor een groot deel haar eigen fout was: ''Ik heb me weken schuldig gevoeld na dit ongeluk, het was een vreselijke periode, die ik zelfs mijn ergste vijand niet toewens. Ik had daar moeten liggen, niet Major. Ik was er verantwoordelijk voor, want ik had hem aan iemand anders toevertrouwd. Maar ik heb ervan geleerd, ik zal nog voorzichtiger zijn en nog beter voor hem zorgen''. De actrice heeft buiten Major ook nog een 2-jarige dochter.



NieuwsFilm

meest populair