Willen Charlie Sheen en Rosie O'Donnel Donald Trump dood?

Willen Charlie Sheen en Rosie O'Donnel Donald Trump dood?

Veel mensen vinden namelijk dat de twee bekendheden behoorlijk dreigend overkomen...

Donald Trump wordt op 20 januari officieel de nieuwe President van de Verenigde Staten, maar de nodigen hopen dat er voor die tijd iets gebeurt waardoor het niet zover komt. Onder hen zijn er ook verscheidene bekendheden; laatst liet Charlie Sheen zich al fel uit over Trump op Twitter, na de dood van Debbie Reynolds. De actrice stierf vlak na haar dochter, Carrie Fisher, en Sheen gaf aan wie er nu, volgens hem, zou moeten overlijden.

Zo schreef hij eerst ''Beste God'' gevolgd door de zin ''Trump next, please'' en herhaalde hij deze een paar keer. Veel mensen vonden dat dit te ver ging, maar Sheen zegt dat zijn uitspraak verdraaid is en dat de media zich er niet mee zouden moeten bemoeien, aangezien hij ''in gesprek was met God''. Of Sheen echt hoopt dat Trump op een of andere manier om het leven komt laat hij in het midden.

Ook Rosie O'Donnel liet zich soortgelijk over Trump uit. De actrice bekvecht al jarenlang met Donald Trump zelf op sociale media, maar velen vonden dat haar laatste tweet wel erg veel op een dreigement leek; zo schreef de actrice namelijk: ''Donald Trump is mentaal onstabiel. We hebben nog maar drie weken om hem te stoppen, Amerika!'' Veel meer zegt ze er niet over, buiten een quote van schrijfster Maria Robinson waarin staat: ''Niemand kan terug gaan in de tijd om opnieuw te beginnen, maar we kunnen vandaag beginnen om ergens een einde aan te maken''.

Wel liet ze op dit bericht een paar andere tweets volgen: een GIF van de Russische President Vladimir Putin die de touwtjes in handen heeft en daarmee totale controle over zijn 'speelpop' Trump en zo zei ze ook dat ''Je niet een kroon op het hoofd van een clown kunt zetten en dan moet verwachten dat hij zich zal gedragen als een koning''.



NieuwsFilm

meest populair