Video

Begin een brandje met John Legend in nieuwe 'La La Land'-trailer

Volgens velen de beste film van het jaar.

door Jim Pedd om 14:42 in Video
Lionsgate heeft een nieuwe trailer van La La Landvrijgegeven. In de trailer van de film, die onze redactie tot de beste van 2016 benoemde, en door bijna iedereen goed ontvangen wordt, ligt de nadruk op het nummer Start a Fire, dat John Legend speciaal voor de film maakte.


La La Land is geschreven en geregisseerd door Oscar-genomineerd regisseur Damien Chazelle. De film vertelt het verhaal van Mia (Emma Stone) een aspirerend actrice en Sebastian (Ryan Gosling), een toegewijd jazzmuzikant. Zij proberen allebei een carrière op te bouwen, maar leren als nel dat daarvoor grote offers gemaakt moeten worden.

De film van regisseur Damien Chazelle draait in Nederland al in de bioscopen. Heb jij 'm al gezien, laat ons dan weten wat je ervan vond!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ISIM

Avatar

Ik ben niet echt een liefhebber van zulke films. Maar eerlijk is eerlijk, je gaat met een vrolijk gevoel naar huis. Ik ben totaal geen Emma Stone fan, maar hier speelde ze echt ontzettend goed. Ik dacht eerst dat het hier om een remake ging omdat het me een beetje het gevoel gaf van vroeger. Maar blijkbaar is het een compleet nieuw verhaal/musical met natuurlijk vast wel wat invloeden van andere films.

Maar ik raad hem iedereen aan, vooral een lekker afwisseling met de films die er tegenwoordig allemaal draaien.

dakai-world

Avatar

En maat en ik gingen spontaan naar de film. Ik had voor de rest niets meegekregen over de film, behalve dat het van dezelfde regisseur is als Whiplash. Ik dacht, toffe film, dus kan ik hetzelfde verwachten.

Toen wij de zaal binnenkwamen - no joke, wij waren de enige mannen in een afgevulde zaal - keken de vrouwen ons vreemd aan. Tijdens de openingshot kon ik mijn lach niet inhouden. Ik dacht, verdomme, volgens mij zitten we in de verkeerde zaal, maar holyfuck. Wat was die film tof! Een totale verrassing! Kwalitatief veruit de beste film van 2016 en ik hoop dat de beste man weer een nominatie op zijn naam mag schrijven. Ondanks dat dit totaaaaaal niet mijn genre is, is het toch een toffe film. Een typische genrefilm die zijn genre ontstijgt. Als je begrijpt wat ik bedoel Smiley face

Wilskracht

Avatar

Ik wil eigenlijk wel naar deze film, maar ik ben bang dat het heel ongemakkelijk wordt. Ik loop niet echt warm voor musical films.

NieuwsFilm

meest populair