Jamie Foxx en Michelle Monaghan in nieuwe clip 'Sleepless'

Jamie Foxx en Michelle Monaghan in nieuwe clip 'Sleepless'

De actiefilm draait vanaf 2 februari a.s. in de Nederlandse bioscopen.

Open Road Films heeft wederom een clip vrijgegeven van actie-thriller Sleepless. De scene, waarschijnlijk een van de weinige zonder actie, kun je hieronder bekijken! De hoofdrollen in Sleepless zijn weggelegd voor Oscar-winnaar Jamie Foxx en de Golden Globe-genomineerde actrice Michelle Monaghan, die beiden te zien zijn in de onderstaande beelden.

Naast Foxx en Monaghan zijn er in Sleepless ook rollen weggelegd voor rapper T.I., Dermot Mulroney, Scoot McNairy, Gabrielle Union en David Harbour. Baran bo Odar regisseerde de film en Andrea Berloff schreef het script. De film draait vanaf 2 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Foxx speelt een corrupte politieagent uit Las Vegas wiens zoon wordt ontvoerd door twee gangsters (Mulroney, McNairy), die een lading cocaïne willen hebben die door Foxx is gestolen. Het personage van Foxx moet alles doen om zijn zoon terug te krijgen zonder gepakt te worden door Internal Affairs en voordat de gangsters erachter komen dat hij de cocaïne is kwijtgeraakt.



NieuwsFilm

meest populair