Video

Trailer 'Rings' geeft je nog 7 dagen te leven

Het derde deel, ruim 10 jaar na het voorgaande deel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:09 in Video
Er is een nieuwe trailer van Rings online verschenen. Het betreft het derde deel in de reeks, na de eerder verschenen The Ring (2002) en The Ring Two (2005). De films zijn gebaseerd op het Japanse Ringu, dat werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Kôji Suzuki.

In de derde Ring-film van regisseur F. Javier Gutierrez keert Samara terug. Wederom duikt zij op in een video die iedereen die ernaar kijkt binnen zeven dagen van het leven zal beroven. Ditmaal dreigt een jonge vrouw genaamd Sky het slachtoffer te worden van deze beruchte vloek.


De belangrijkste rollen zijn voor Aimee Teegarden, Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe en Vincent D'Onofrio en vanaf 9 februari draait de lang vertraagde horrorfilm in de Nederlandse bioscoop. Hieronder het bijhorende affiche:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair