Video

De rollen zijn omgedraaid in eerste tv-spot 'Transformers: The Last Knight' [UPDATE]

Is Megatron juist een goeierik?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:47 in Video
Hieronder zie je een eerste, snelle tv-spot voor Transformers: The Last Knight. Er zijn geen nieuwe beelden te zien, maar de scènes en de tekst 'rethink your heroes' geven wel een mooi beeld op wat we kunnen verwachten in de vijfde en vermoedelijk laatste Transformers-film van Michael Bay.

In de circa 10 seconden zien we namelijk de twee aartsvijanden Megatron (stem Frank Welker) en Optimus Prime (stem Peter Cullen). De leider van de Decepticons zien we heel kort en de Autobots-kopman steekt aan het einde zijn zwaard in de bast van zijn trouwe rechterhand Bumblebee.

Optimus Prime staat in de film hoogstwaarschijnlijk enige tijd onder controle van de opperschurk Unicron. Gezien de tekst 'rethink your heroes' en het beeld van Megatron zou het zomaar kunnen zijn dat deze badguy tijdelijk de kant kiest van de goeieriken, dus de mensen en de nog levende Autobots.

Check alle beschikbare beelden in de eerdere trailer. Van 22 juni is de complete film te zien in de Nederlandse bioscoop.UPDATE 9/1: En hieronder ook nog een tweede tv-spot, ook met geen of anders zeer weinig nieuwe beelden. De spot draagt de titel 'Keep Coming.'2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

We zien in de trailer dat Josh Duhamel's personage Lennox tegenover Megatron staat, die zijn zwaard/bijl naast hem op de grond slaat.

Ik denk dat we echt Unicron krijgen te zien en de Autobots Megatrons hulp nodig zullen hebben om Optimus terug te krijgen en Unicron te verslaan.

Ik ben er nog steeds van overtuigt dat die hoorn in de woestijn uit de grond steekt, de hoorn van Unicron is en dat Unicron in bewusteloze stasislock in de aarde verscholen zit, net zoals in de animatie serie TF Prime.

Je ziet die hoorn zelfs ook op de eerste poster die een half jaar geleden al getoond werd. Dat is dus echt wel van grote betekenis.

nieuwslaatste nieuws

meest populair