De rollen zijn omgedraaid in eerste tv-spot 'Transformers: The Last Knight' [UPDATE]

De rollen zijn omgedraaid in eerste tv-spot 'Transformers: The Last Knight' [UPDATE]

Is Megatron juist een goeierik?

Hieronder zie je een eerste, snelle tv-spot voor Transformers: The Last Knight. Er zijn geen nieuwe beelden te zien, maar de scènes en de tekst 'rethink your heroes' geven wel een mooi beeld op wat we kunnen verwachten in de vijfde en vermoedelijk laatste Transformers-film van Michael Bay.

In de circa 10 seconden zien we namelijk de twee aartsvijanden Megatron (stem Frank Welker) en Optimus Prime (stem Peter Cullen). De leider van de Decepticons zien we heel kort en de Autobots-kopman steekt aan het einde zijn zwaard in de bast van zijn trouwe rechterhand Bumblebee.

Optimus Prime staat in de film hoogstwaarschijnlijk enige tijd onder controle van de opperschurk Unicron. Gezien de tekst 'rethink your heroes' en het beeld van Megatron zou het zomaar kunnen zijn dat deze badguy tijdelijk de kant kiest van de goeieriken, dus de mensen en de nog levende Autobots.

Check alle beschikbare beelden in de eerdere trailer. Van 22 juni is de complete film te zien in de Nederlandse bioscoop.



UPDATE 9/1: En hieronder ook nog een tweede tv-spot, ook met geen of anders zeer weinig nieuwe beelden. De spot draagt de titel 'Keep Coming.'



NieuwsFilm

meest populair