Video

Twee nieuwe promo's 'Lego Batman Movie'

Batman will een 'kick-butt theme song', Robin wil familie.

door Jan Roselaar om 18:16 in Video
Twee nieuwe Tv-spots voor The Lego Batman Movie hebben hun weg online gevonden. Vergeleken met de diverse eerder uitgebrachte trailers is nieuw materiaal wat aan de schaarse kant, maar wel degelijk aanwezig. De eerste promo is gecentreerd rond de titelfiguur, en toont hoe cool, maar ook hoe eenzaam, zijn leven als nachtelijke misdaadbestrijder is. Het enige wat hij naar eigen zeggen nog mist is een 'kick-butt theme song'.

Nummer twee richt zich op zijn jonge protegé Robin, die daarentegen hunkert naar een familie en daarbij niet voldoende heeft aan de afstandelijke Bruce Wayne. Misschien dat diens alter ego Batman dat gemis in zijn leven kan opvullen? Vooralsnog lijkt de Caped Crusader echter geen knuffelaar...

Will Arnett verleent zijn stem aan de blokjesvariant van de Dark Knight, ondersteund door Michael Cera als zijn sidekick Robin. Ook te horen zijn Rosario Dawson (Batgirl), Ralph Fiennes (Alfred), Billy Dee Williams (Two-Face) en Zach Galifianakis (de Joker). De regie ligt in handen van Chris McKay (Robot Chicken).

Lego Batman maakt vanaf 8 februari Gotham City (on)veilig.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair