Video

Sexy nieuwe trailer 'Baywatch'

De strandwachten zijn bijna in de bioscoop te zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:53 in Video
"Ons team is de elite van de elite. Het hart en ziel van dit strand. We beschermen wat niemand wil beschermen. En we gaan ver," zegt acteur Dwayne Johnson aan het begin van de nieuwe trailer van Baywatch. Daarna zien we vooral waar de film om gaat: een amusant verhaal waarin een groepje strandwachten tot over hun oren verzeild raken in de problemen.

Er is namelijk een probleem dat het strand waar ze voor de veiligheid moeten zorgen teistert. "Drugs en moord", omschrijft Johnson het probleem lekker effectief. Aan de strandwachten de onverwachte taak om dat op te lossen. Dat doen ze lekker zelfbewust, want zo omschrijft Zac Efron de opmerkingen van Johnson als "een erg amusante maar vergezochte tv-serie". Afgezien van die humor, zal de film zich blijkens onderstaande trailer ook laten kenmerken door slowmotion beelden van schaars geklede dames en dat is toch waarvoor we Baywatch kijken!


In Seth Gordons Baywatch speelt Johnson de no-nonsense leider van de strandwachten, Mitch Buchannon. Hij wordt bijgestaan door de in ongenade Olympiër Matt Brody (Efron), de knappe Summer Quinn (Alexandra Daddario), C.J. Parker (Kelly Rohrbach), Stephanie Holden (Ilfenesh Hadera) en sullige Ronnie (Jon Bass). Dan is er nog slechterik Victoria Leeds (Priyanka Chopra), die de bende moet dwarszitten.

Baywatch gaat op 11 mei in première.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

doe maar niet...

Sunspot

Avatar

Ga ik zeker checken, alleen al omdat de Hoff en Andersson erin zitten.

Decepticon

Avatar

Ik heb bij deze trailer ook weer een big smile op mijn gezicht. Het enige wat nu niet goed is, is die grap op het eind met die politieagent, die slaat totaal niet aan. Die in de eerste trailer is veel en veel beter! You people? :D

Warhasbegun

Avatar

Jammer dat daddario niet een iets grotere rol heeft ;)

SeanDeNiro

Avatar

Als je het strand inruilt voor snelle auto's, welke "franchise" heb je dan? Precies, 13 in een dozijn deel 9 alweer, geloof ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair