Algemeen

Tom Hiddleston over Doctor Strange's rol in 'Thor: Ragnarok'

En wat zegt hij over de Hulk en Cate Blanchetts Hela?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:53 in Algemeen
Golden Globe-winnaar Tom Hiddleston keert aan het einde van dit jaar terug als Loki in het Marvel Cinematic Universe. Hij was voor het laatst te zien in Thor: The Dark World. De acteur won gisteren een Golden Globe voor zijn aandeel in de serie The Night Manager en op de rode loper zei hij iets over de rol van Doctor Strange in Thor: Ragnarök.

"Doctor Strange heeft intense cerebrale tijdbuigende krachten. Aan het einde van Thor: The Dark World zit Loki op de troon... Wat is er met Odin gebeurd? Dus, mogelijk moet Doctor Strange helpen bij dat bepaalde vraagstuk," aldus Hiddleston tegenover MTV News over de rol van het personage van Benedict Cumberbatch. Mocht je Marvel Studios' Doctor Strange hebben gezien en hebben gewacht op de credit-scène dan zag je Thor (Chris Hemsworth) ook al met Strange praten over zijn vader Odin, gespeeld door Anthony Hopkins.

Overigens liet Ragnarok-regisseur Taika Waititi zich ook kort uit over de confrontatie die tussen Thor en Hulk (Mark Ruffalo) in de film: "Ik hou ervan als personages moeten omgaan met hun grootste uitdaging," aldus Waititi over de gevaarlijke reis van Thor. "Het voelt als een klassieke match-up, waarbij je zo bent van 'wie kunnen we er nog meer in stoppen? Laten we de hulk erin doen!' Het is als kinderen in een zandbak, alles wordt erin gegooid."

En wat heeft de regisseur te zeggen over de aanval van Cate Blanchetts Hela op Thors thuisplaneet Asgard? "Angstaanjagend, krachtig en ook met veel humor."

Ragnarok verschijnt in november op het witte doek.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Hiddleston zegt het helemaal niks over Hulk en Hela......

Als Thor tegenover Hulk staat in de arena, zonder Mjolnir....... Thor is heel sterk en kan weerstand bieden tegen Hulk, maar ik denk dat hij verder een portie klappen gaat krijgen.

dakai-world

Avatar

Wauw, Tom Hiddleston heeft even een spoiler de wereld in geslingerd, thanks Loki! Meteen de verrassing van Dr Strange verkracht. :'(

Master Of Films

Avatar

Meteen de verrassing van Dr Strange verkracht.
Dat wordt dan zo'n makkelijke cop-out.

Aangezien zijn Agamotto een Infinity Stone bevat, zal hij die truc niet kunnen gebruiken in Avengers: Infinity War.

ntt

Avatar

Hela the goddes of death, geliefde van thanos!! Yesss laat maar komen!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair