Tom Hiddleston over Doctor Strange's rol in 'Thor: Ragnarok'

Tom Hiddleston over Doctor Strange's rol in 'Thor: Ragnarok'

En wat zegt hij over de Hulk en Cate Blanchetts Hela?

Golden Globe-winnaar Tom Hiddleston keert aan het einde van dit jaar terug als Loki in het Marvel Cinematic Universe. Hij was voor het laatst te zien in Thor: The Dark World. De acteur won gisteren een Golden Globe voor zijn aandeel in de serie The Night Manager en op de rode loper zei hij iets over de rol van Doctor Strange in Thor: Ragnarök.

"Doctor Strange heeft intense cerebrale tijdbuigende krachten. Aan het einde van Thor: The Dark World zit Loki op de troon... Wat is er met Odin gebeurd? Dus, mogelijk moet Doctor Strange helpen bij dat bepaalde vraagstuk," aldus Hiddleston tegenover MTV News over de rol van het personage van Benedict Cumberbatch. Mocht je Marvel Studios' Doctor Strange hebben gezien en hebben gewacht op de credit-scène dan zag je Thor (Chris Hemsworth) ook al met Strange praten over zijn vader Odin, gespeeld door Anthony Hopkins.

Overigens liet Ragnarok-regisseur Taika Waititi zich ook kort uit over de confrontatie die tussen Thor en Hulk (Mark Ruffalo) in de film: "Ik hou ervan als personages moeten omgaan met hun grootste uitdaging," aldus Waititi over de gevaarlijke reis van Thor. "Het voelt als een klassieke match-up, waarbij je zo bent van 'wie kunnen we er nog meer in stoppen? Laten we de hulk erin doen!' Het is als kinderen in een zandbak, alles wordt erin gegooid."

En wat heeft de regisseur te zeggen over de aanval van Cate Blanchetts Hela op Thors thuisplaneet Asgard? "Angstaanjagend, krachtig en ook met veel humor."

Ragnarok verschijnt in november op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair