Algemeen

J.J. Abrams klaar met remakes en vervolgen

Hij wil nu alleen nog originele projecten maken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:24 in Algemeen
J.J. Abrams begon zijn carrière in televisie, maar maakte later de overstap naar film. Hij maakte er tot nu toe vijf, waaronder een reboot, drie vervolgen en één originele film. Tot nu toe heeft de regisseur dus vooral zorg gedragen voor reeds bestaande filmreeksen en daar lijkt hij klaar mee te zijn.

"Weet je, ik voel me ongelofelijk gelukkig om me bezig gehouden te hebben met dingen waar ik als kind van hield. Maar, zelfs Westworld, is daar een van," begon de regisseur na de uitreiking van de Golden Globes, waar hij was voor HBO-serie Westworld. "Ik voel het verlangen niet om dat nog eens te doen. Ik heb het gevoel dat ik dat genoeg gedaan heb en nu meer uitkijk naar nieuwe en originele ideeën die anderen wellicht ooit een reboot kunnen geven."

Abrams gaf ook zijn visie op remakes en reboots: "Ik denk dat als je een verhaal vertelt dat niets nieuws toevoegt, niets introduceert dat relevant is, dat geen nieuwe mythologie opbouwt of uitbreidt, dan is een complete remake verkeerd."

Op dit moment is het nog niet bekend welke film Abrams straks gaat regisseren. Wel weten we dat hij 'gewoon' de zesde Mission: Impossible produceert.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lukeluchtloper

Avatar

Reboot, remake, origineel of niet,vajajay Abrams is altijd goed voor veel geld. Ik ben ook enorm fan van hem en zie hem graag het vervolg op 'i am number 4' maken. Die komt er wss toch nooit, maar ik vond deel 1 echt super !

Decepticon

Avatar

Oud nieuws, dit zei hij vorig jaar ook al een keer. Een beetje hoog van de toren blazen als je het mij vraagt, want hij blijft bij al die vervolgen etc. wel verbonden als producent, dus dan maakt hij ze indirect wel.
Maar Abrams is goed bezig, dus ik zeg, ga zo door!

@lukeluchtloper,
Ik sluit me bij je aan, ik vind I Am Number Four ook een topfilm en heb het altijd jammer gevonden dat daar geen vervolg van gekomen is.

Frietgezicht

Avatar

Nooit meer is ook zo overdreven. Als hij zo'n enorme Star Wars-fan is lijkt het mij fantastisch voor hem om maybe over 10 jaar ofzo nog een keer een Star Wars-film te maken.

MrNobody

Avatar

Vind super 8 zijn tofste film tot nu toe.

Chris23

Avatar

Hij heeft naar Southpark gekeken ;)

Master Of Films

Avatar

lukeluchtloper "...zie hem graag het vervolg op 'i am number 4' maken."
Maar J.J. Abrams had niks met die film te maken gehad. Dat was D.J. Caruso & Michael Bay.

Goov25

Avatar

Super 8 was idd een toffe film. Wel van genoten toen in de bios. I Am Number Four heeft volgens mij idd niet heel veel met Abrams te maken, hij heeft die niet geregisseerd en niet geproduceerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair