Ruzie tussen Casey Affleck en Sylvester Stallone?

Ruzie tussen Casey Affleck en Sylvester Stallone?

En dat nog wel om een stoel.

Velen vonden het maar vreemd dat Rocky-acteur Sylvester Stallone niet te zien was gedurende de Golden Globes avond; al helemaal vanwege het feit dat zijn drie dochters de titel mochten delen van Miss Golden Globes en hijzelf bovendien ook nog eens de Best Picture mocht introduceren.

Maar naar verluidt had Stallone ruzie met Casey Affleck. Stallone zou namelijk aan dezelfde tafel moeten zitten als de Manchester by the Sea bemanning, waaronder Casey Affleck, Matt Damon en Kenneth Lonergan. Volgens meerdere bronnen ging dit echter fout, toen Stallone en zijn vrouw arriveerden. Er was namelijk nog maar één vrije plek over en kennelijk nam niemand zich de moeite om de Stallones te helpen. Deze zouden hierdoor uiteindelijk behoorlijk geïrriteerd zijn geraakt en beschaamd de zaal weer hebben verlaten om de show backstage te gaan volgen.

Er wordt nu gezegd dat er ''Niet genoeg stoelen waren hetgeen tot wat verwarring leidde, maar het was niks persoonlijks''. Een extra stoel werd vervolgens ergens vandaan gehaald en erbij gezet, maar op dat moment had Stallone blijkbaar nog maar weinig zin om terug te keren naar de tafel. Later op de avond won Affleck een Golden Globe voor zijn hoofdrol in Manchester by the Sea. Daarna liep hij Stallone weer tegen het lijf en wilde Affleck zich verontschuldigen voor het misverstand, maar Stallone zou hier niets meer van hebben willen horen.

Stallone en Affleck hebben er zelf nog geen commentaar op gegeven, al heeft een woordvoerder van Stallone wel gezegd: ''Het is een interessant gerucht, maar niks meer dan dat. Sylvester Stallone had een geweldige avond, samen met zijn familie en vrienden''.



NieuwsFilm

meest populair