Algemeen

Tom Hardy wil dolgraag vervolg op 'Mad Max' maken

Hij wacht nog op het verlossende telefoontje.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:48 in Algemeen
Mad Max: Fury Road was een van de beste films van 2015. Vrij snel nadat de hype rond de film duidelijk werd, kondigde studio Warner Bros. een vervolg op het zinderende actieavontuur aan, The Wasteland genaamd. Dat vervolg laat echter nog altijd op zich wachten en nieuws is schaars.

Nu laat acteur Tom Hardy weten dat het vervolg er echt aan zit te komen, maar dat hij niet weet wanneer. "Ik geloof van wel," antwoordde Hardy toen The Wrap hem vroeg of de geplande vervolgen er komen. "Ik weet niet wanneer ze beginnen, maar geloof dat ze in de maak zijn. Er zijn er meerdere die in de lucht hangen. Maar ik wacht nog op het telefoontje." Waarop hij terugkijkend opmerkte: "Hij was zo goed, man."

Vorig jaar was er nogal wat onzekerheid over het mogelijke vervolg. Regisseur George Miller vertelde in een interview klaar te zijn met de filmreeks, maar bleek later verkeerd geciteerd te zijn. In plaats daarvan wilde hij enkel zeggen dat het nog even kan duren voordat de volgende film er komt, gewoon omdat het zo'n intensief proces was om Fury Road gemaakt te krijgen.

Uit eerdere interviews met Miller weten we dat er twee vervolgen klaarliggen om gemaakt te worden. Ook stelde hij graag in de toekomst te kijken naar het achtergrondverhaal van Charlize Therons Furiosa. De vraag is echter wanneer de films er komen en of ze er wel komen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

geweldige film idd, zeer mee vermaakt.

ridjieddo

Avatar

Heb van 't weekend nog de Black & Chrome versie bekeken, supahgeil!

Xenolicker

Avatar

Heb ik iets gemist... is het misschien Tom Hardy Week?!

Blackwolf

Avatar

hopelijk is ie beter dan deel 1, viel bijna in slaap

Gigan72

Avatar

Ik zeg doen Mad Max Fury Road was echt super goed
@blackwolf deel 1 is met Mel Gibson.... Fury Road is deel 4

Blackwolf

Avatar

@Gigan72 prima dan viel ik bij deel 4 bijna in slaap

benjamin

Avatar

Veel mensen zullen ook dolgraag een vervolg zien zeker als dat het niveau van Fury Road weet te herhalen.

worship Mothra

Avatar

Niets tegen Tom Hardy ofzo, maar is deze site gewijd aan hem, of zit ik nu te zeuren? Iig, laat maar komen die vervolgen.

worship Mothra

Avatar

Niets tegen Tom Hardy ofzo, maar is deze site gewijd aan hem, of zit ik nu te zeuren? Iig, laat maar komen die vervolgen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Leuke film idd.
Maar ben zelf nieuwsgieriger naar een versie met Mel Gibson (inc.baard) in de gritty versie waar deel 1 en 2 mee begonnen.
Mel kan denk ik nu meer dan ooit een echt MAD Max neerzetten.

007

Avatar

Deel 1 was al slecht dus een tweede hoeft voor mij niet

Ed Crane

Avatar

ridjieddo "Heb van 't weekend nog de Black & Chrome versie bekeken, supahgeil!"


Ik toevallig ook, erg goed inderdaad. Geen voorkeur voor een versie, cool dat beide opties er zijn.

nietselam

Avatar

Wat akka moeka hara zegt

esteban

Avatar

Mijn puntje van kritiek was dat de film eerder 'Furiosa' had kunnen heten en ik eigenlijk geen 'mad' Max gezien heb, als personage. Neemt niet weg dat het ook de meest opwindende en vakkundig gemaakte actiefilm vond sinds 'The Matrix'.

Ed Crane

Avatar

Boeide me niks, ook andere Mad Max-films zaten zo in elkaar dat Max onderdeel was van het verhaal van anderen. Dat is onderdeel van Max als legende.

nieuwslaatste nieuws

meest populair