Tom Hardy wil dolgraag vervolg op 'Mad Max' maken

Tom Hardy wil dolgraag vervolg op 'Mad Max' maken

Hij wacht nog op het verlossende telefoontje.

Mad Max: Fury Road was een van de beste films van 2015. Vrij snel nadat de hype rond de film duidelijk werd, kondigde studio Warner Bros. een vervolg op het zinderende actieavontuur aan, The Wasteland genaamd. Dat vervolg laat echter nog altijd op zich wachten en nieuws is schaars.

Nu laat acteur Tom Hardy weten dat het vervolg er echt aan zit te komen, maar dat hij niet weet wanneer. "Ik geloof van wel," antwoordde Hardy toen The Wrap hem vroeg of de geplande vervolgen er komen. "Ik weet niet wanneer ze beginnen, maar geloof dat ze in de maak zijn. Er zijn er meerdere die in de lucht hangen. Maar ik wacht nog op het telefoontje." Waarop hij terugkijkend opmerkte: "Hij was zo goed, man."

Vorig jaar was er nogal wat onzekerheid over het mogelijke vervolg. Regisseur George Miller vertelde in een interview klaar te zijn met de filmreeks, maar bleek later verkeerd geciteerd te zijn. In plaats daarvan wilde hij enkel zeggen dat het nog even kan duren voordat de volgende film er komt, gewoon omdat het zo'n intensief proces was om Fury Road gemaakt te krijgen.

Uit eerdere interviews met Miller weten we dat er twee vervolgen klaarliggen om gemaakt te worden. Ook stelde hij graag in de toekomst te kijken naar het achtergrondverhaal van Charlize Therons Furiosa. De vraag is echter wanneer de films er komen en of ze er wel komen.

NieuwsFilm

meest populair