Trailer 'My Pet Dinosaur' geeft E.T.-gevoel

Trailer 'My Pet Dinosaur' geeft E.T.-gevoel

Opnieuw een live action-film rond een kind en een dino.

Een paar maanden geleden plaatsten we al de trailer voor de film Jurassic School, een familiefilm van The Asylum. Hieronder zie je de trailer voor My Pet Dinosaur. Deze Australische familiefilm - ook met een groeiende kleine dino - lijkt wat meer om het lijf te hebben.

Het project wordt verkocht als "E.T. meets Pixar" en het verhaal speelt zich af in een stadje waar een militair experiment uit de hand is gelopen. Een van de gevolgen is dat jonge jongen een dinosaurus vindt. Uiteraard raken ze bevriend en zet het leger de zoektocht naar de ontsnapte dino in. Het gevolg is een hartverscheurend kat en muisspel.

De embedded video hieronder pakt niet altijd even goed uit. Als er een betere is, dan plaatsen we die! Kijk anders op THR.



De regie lag in handen van Matt Drummond (Dinosaur Island) en er zijn rollen voor onder meer Jordan Dulieu, Annabel Wolfe, Christopher Gabardi en Tiriel Mora.

My Pet Dinosaur moet in april in de Australische bioscopen verschijnen. De film wordt binnenkort aangeboden op de jaarlijkse European Film Market. Het affiche:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair