Kim Kardashian en Kendall Jenner in 'Ocean's 8'

De Kardashians voegen zich bij de sterrencast.

De opnames voor de Ocean's 11 spin-off Ocean's Eight zijn al even onderweg. Op de set van de film zijn nu Kim Kardashian (Zoolander 2, Absolutely Fabulous: The Movie) en Kendall Jenner gespot. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk een cameo hebben tijdens de grootse Met Gala-scène in de film.

Van de reality-sterren verschenen ook foto's op de website van People. De halfzussen waren uiteraard flink uitgedost voor de film. Overigens zijn er ook cameo's voor Met Gala-organisator Anna Wintour, fotomodel Adriana Lima en actrice Katie Holmes. De laatste heeft recent bevestigd dat ze zichzelf speelt in de actiekomedie. Acteur Matt Damon, ook te zien in de eerdere "mannen-trilogie" heeft zijn cameo daarvoor al onthuld. Er zullen er vast meer zijn en volgen.

In de film van regisseur The Hunger Games-regisseur Gary Ross en schrijver Olivia Milch zijn de belangrijkste rollen voor Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling en Awkwafina.

De film gaat over het zusje van Danny Ocean (George Clooney). De ex-gedetineerde wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren.

Ocean's 8 draait vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair