Algemeen

Kim Kardashian en Kendall Jenner in 'Ocean's 8'

De Kardashians voegen zich bij de sterrencast.

door Bram de Groot om 08:50 in Algemeen
De opnames voor de Ocean's 11 spin-off Ocean's Eight zijn al even onderweg. Op de set van de film zijn nu Kim Kardashian (Zoolander 2, Absolutely Fabulous: The Movie) en Kendall Jenner gespot. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk een cameo hebben tijdens de grootse Met Gala-scène in de film.

Van de reality-sterren verschenen ook foto's op de website van People. De halfzussen waren uiteraard flink uitgedost voor de film. Overigens zijn er ook cameo's voor Met Gala-organisator Anna Wintour, fotomodel Adriana Lima en actrice Katie Holmes. De laatste heeft recent bevestigd dat ze zichzelf speelt in de actiekomedie. Acteur Matt Damon, ook te zien in de eerdere "mannen-trilogie" heeft zijn cameo daarvoor al onthuld. Er zullen er vast meer zijn en volgen.

In de film van regisseur The Hunger Games-regisseur Gary Ross en schrijver Olivia Milch zijn de belangrijkste rollen voor Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling en Awkwafina.

De film gaat over het zusje van Danny Ocean (George Clooney). De ex-gedetineerde wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren.

Ocean's 8 draait vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

De opnames zijn al even onderweg? Ik had helemaal niet in de gaten dat ze al zover waren met deze film. Ik dacht dat ze nog in het geruchten en casting proces zaten. Kun je nagaan hoe snel iets kan gaan.

ridjieddo

Avatar

"De Kardashians voegen zich bij de sterrencast." Het gaat toch alleen om Kim? Of is Jenner ook familie? Hoezo is Jenner zo bekend eigenlijk? Van Kim Kardashian weet ik 't iig: getrouwd met een gay fish.

Sunspot

Avatar

Wedden dat we die belachelijke kont van Kim Kardashian niet te zien krijgen :D.

Master Of Films

Avatar

Zo dus Kim zit in Ocean's Eight.
Kan ik eindelijk schrijven.....Ocean's Eight schopt kont. :P

Decepticon

Avatar

@ridjieddo
Zoals in de tekst vermeld wordt, is Kendall Jenner een halfzus van Kim. Kim's moeder Kris, had een tweede huwelijk met olympisch medaillewinnaar Bruce Jenner(nu trensgender Caitlyn Jenner) en kreeg met hem nog 2 dochters, Kendall en Kylie. Kendall is een aardig beroemd fotomodel aan het worden.

chefry1983

Avatar

Het zijn allemaal domme mutsen die kardashians en aanhang die enorm aandachtsgeil zijn. Deze film sla ik mooi over

rainking

Avatar

Geachte heer Ross / Mevrouw Milch,

Om humanitaire redenen zou ik U gaarne willen verzoeken om de rollen die U in de aankomende film Ocean's 8 heeft toebedeeld aan de dames Kardashian en Jenner met onmiddelijke ingang te schrappen. Gelooft U mij alstublieft als ik zeg dat U daar de gehele wereldbevolking, inclusief eventuele levende wezens met het minimale cumulatieve IQ van de gehele familie Kardashian waar wij in de komende eeuwen ongetwijfeld mee in contact gaan komen, een onweerlegbare dienst mee zult bewijzen. In het geval U hier geen gehoor aan wenst te geven, ben ik bang dat de gevolgen op zijn minst desastreus zullen zijn. Voor zover mogelijk, zal ongeveer 52% van de samenleving met een leeftijd tussen de 13 en de 38 jaar er gemiddeld 26 IQ punten op acteruit gaan. Bij deze hoop ik U voldoende te hebben geïnformeerd over hoe U deze mogelijk aanstaande apocalypse kunt voorkomen. Ik vertrouw erop dat U de juiste keuze zult maken.

Met vriendelijke groeten,
Een verontruste Rainking

P.S. Also axe Rihanna. That bitch cray.

Master Of Films

Avatar

Niet een of een ander rainking. De welgestelde heer Ross & mevrouw Milch behoren tot slechts het schrijversteam. Waar de heer Ross ook nog eens de ondankbare taak neemt als regisseur. Hij zal geen keus hebben gehad.

Je moet dus een stapje hoger gaan. Heren zoals George Clooney, Steven Soderbergh & Bruce Berman (baasje van Village Roadshow Pictures) zijn namelijk producenten van deze film. Kim Kardashian, What else zal Clooney wel gedacht hebben. Combo Nespresso en een dikke kont dus.

Toch wel fijn dat je aan onze samenleving wilt gaan denken. Tevens heb je ook een antwoord gegeven waarom aliens niks met ons te maken wilt hebben.
Ongeveer 52% van de samenleving met een leeftijd tussen de 13 en de 38 jaar gaan er gemiddeld 26 IQ punten op achteruit dankzij mensen zoals de Kardashians. Vind je dan gek dat aliens ons met rust laten.

NieuwsFilm

meest populair