Romantische kaarten, een moord en Bob Odenkirk in trailer 'Girlfriend's Day'

Romantische kaarten, een moord en Bob Odenkirk in trailer 'Girlfriend's Day'

"Roses are red, violets are blue, write a card too clever, and someone might kill you!"

Netflix gaat rustig verder met het aanbieden van origineel materiaal. Gisteren hebben ze de trailer van Girlfriend's Day uitgebracht, waarin Better Call Saul-ster Bob Odenkirk de hoofdrol speelt. De film is geregisseerd door Michael Paul Stephenson, het knulletje uit Troll 2. Het scenario is samengesteld door Odenkirk, Philip Zlotorynski en Eric Hoffman.

Heb je, je ooit afgevraagd wie die mooie woorden verzint die op een moederdagkaart staan? Of die hilarische verjaardagskaart die je van je beste vriend of vriendin gekregen hebt? Dat is een woordkunstenaar. Welkom in een wereld waar kaartschrijvers even beroemd zijn als filmsterren. Ray Wentworth was ooit een koning op het gebied van schrijven, nu is hij een aan lager wal geraakte dichter die romantische kaarten pent. Om het gevoel terug te winnen dat van hem ooit de beste in zijn vak maakte, tracht hij met de mooiste tekst te komen voor een nieuwe feestdag: Girlfriend's Day. Ray raakt echter verwikkeld in een web van moord en bedrog.



Odenkirk wordt gesteund door een cast bestaande uit Amber Tamblyn, Natasha Lyonne, June Diane Raphael en Stacy Keach. Liefhebbers van het komische drama kunnen Girlfriend's Day vanaf aanstaande Valentijnsdag via Netflix bekijken.

NieuwsFilm

meest populair