Mensen plegen in overvloed zelfmoord in aparte teaser trailer 'The Discovery'

Mensen plegen in overvloed zelfmoord in aparte teaser trailer 'The Discovery'

We zien acteurs zoals Jason Segel, Rooney Mara en Robert Redford in het sciencefictiondrama.

Een half jaar terug bemachtigde Netflix de distributierechten van sciencefictiondrama The Discovery. Eindelijk hebben ze de eerste bewegende beelden vrijgegeven via de onderstaande teaser trailer. De cast bestaat uit Jason Segel, Rooney Mara en Robert Redford. Charlie McDowell is verantwoordelijk voor zowel de regie als het schrijfwerk, alhoewel Justin Lader ook mee schreef.

Een jaar nadat het bestaan van het hiernamaals wetenschappelijk bewezen is, hebben wereldwijd miljoenen mensen hun eigen levens beëindigd om toegang te krijgen tot het paradijs. De vader van Will Harbor, Thomas, heeft dat ontdekt. Will zelf worstelt met zijn tragische verleden en het vooruitzicht van een hemel, terwijl hij verliefd wordt op Isla, eveneens een vrouw met sombere perspectieven.



Riley Keough (Mad Max: Fury Road) en Jesse Plemons (Battleship) vullen de cast aan. De streamingdienst brengt de film 31 maart uit via hun platform. The Discovery is tot stand gekomen mede door Endgame Entertainment en Protagonist Pictures.

NieuwsFilm

meest populair