Sony Pictures maakt officieel 'Spider-Man' animatiefilm met Miles Morales!

Sony Pictures maakt officieel 'Spider-Man' animatiefilm met Miles Morales!

In 2018 weer een nieuwe Spider-Man.

Naast dat Marvel Studios en Sony Pictures zich alweer even gezamenlijk over de live-action Spider-Man (Tom Holland) ontfermen, gaat Sony wel door met eigen Spider-Man projecten. De studio heeft officieel bevestigd dat er een Spider-Man animatiefilm komt. En deze focust zich niet op de bekende Peter Parker, maar op Miles Morales. In de strips neemt de laatste de rol over van de overleden Peter Parker.

Tijdens een bijeenkomst in Los Angeles heeft Sony testbeelden en concept-art getoond voor de animatiefilm die door debutant Bob Persichetti geregisseerd moet gaan worden. Sony kondigde tevens aan dat er een co-regisseur is aangetrokken: Peter Ramsey, bekend van Rise of the Guardians uit 2012.

Sony Pictures voegde er nog maar even aan toe dat het een losstaand project is en dat er geen relatie met het Marvel Cinematic Universe is. Het script voor de animatiefilm wordt geschreven door producenten Phil Lord en Christopher Miller (The Lego Movie).

Opvallend genoeg staat de nog titelloze animatiefilm gepland voor 21 december 2018. De kans is groot dat in die maand ook Avatar 2 of anders de Han Solo-spin-off verschijnt. De berichtgeving is bevestigd via Twitter:




NieuwsFilm

meest populair